Best Western i Visby söker en talangfull sous chef

Strand Hotel i Visby AB är ett familjeägt företag med två hotell i Best Western-kedjan: Strand Hotel med 125 rum, konferenslokaler, relax, restaurang Matsalen, barer och Solhem Hotel med 99 rum, konferenslokaler, restaurang. Hela företaget är mitt uppe i en spännande förändrings- och utvecklingsfas, bland annat i och med det pågående generationsskiftet i ägarfamiljen. Vi har höga ambitioner och ser gärna att du är med och påverkar vår utveckling framåt. Vårt företag består av flera olika delar och många spännande människor.

Dina arbetsuppgifter
Som sous chef på Strand Hotel är du behjälplig köksmästaren med beställningar, utveckla koncept, HACCP och driften för restaurangen. Du är delaktig i menysättning för lunch, à la carte, lobby, konferenser och event. Med detta följer ett kvalitetsansvar för produktion och vad som slutligen serveras till våra gäster. Du ansvarar för personal och kvalité då köksmästaren inte är på plats. Det förekommer även administrativt arbete så som kontering och schemaläggning.
Tjänsten är i huvudsak lagd till kvällstid men arbete dagtid kan även förekomma.

Om dig
Vi söker dig med flera års erfarenhet som köksmästare/ sous chef/ kock. Har du tidigare arbetat på hotell med lunch, frukostkoncept och event så är det ett plus. Du är kreativ, nyfiken, och brinner för att laga mat. Du är mån både om kollegor och kvalité. Du behöver vara lösningsorienterad och ha ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt. Tillsammans med dina kollegor skapar du den varma atmosfären och den härliga teamkänslan som gör att hotellen är framgångsrika. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara en person med ett utpräglat sinne för service med en förståelse för hur de olika delarna i vår verksamhet bidrar till en positiv helhetsupplevelse för våra gäster. Det är viktigt att du vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet.

Om tjänsten och ansökan
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Frank Lindstedt, 0498-258800.
Ansökan innehållandes CV och personligt brev skickas till: frank.lindstedt@strandhotel.se
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Best Western!