Besöks- och aktiveringsansvarig till Gotlands Bryggeri

Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité? Gotlands Bryggeri söker nu en ambitiös ledare som vill axla rollen som deras Besöks – och aktiveringsansvarig. Med placering i vackra Visby innerstad har du nu chansen att leda och utveckla deras verksamhet som nu går in i en spännande fas där dem bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier där kvalité, innovation och smaker står i fokus. Något som genomsyrar varje led inom företaget. Bryggeriet består idag av sexton medarbetare inom produktion och marknad. Den dagliga verksamheten består av bryggning, produktutveckling, besöksverksamhet, kundkommunikation och konsumentaktivering. Våra produkter säljs genom Spendrups respektive affärskanaler på den svenska marknaden.

Rollen som Besöks- och aktiveringsansvarig är en tjänst på heltid. I tjänsten har man fokus på upplevelsebaserad marknadsföring där du arbetar strategiskt med att bygga varumärket ur upplevarens perspektiv. Syftet är att skapa de starkaste relationerna utifrån kundens behov och efterfrågan, med målsättning att ge företaget och produkten en ledande position gentemot andra konsumentvaror.  

I tjänsten ingår

Resultat och budgetansvar
för den befintliga besöksverksamheten i Visby.
Du ansvarar även för utvecklingen av en ny besöksdestination vid det nya Bryggeriet samt aktiveringar hos utvalda kunder runt omkring på Gotland. Tjänsten innefattar också ett personalansvar där du arbetar aktivt med teamets och medarbetarnas utveckling. Du ansvarar även för bemanning, arbetsmiljö, verksamhetsplanering och uppföljning av ditt team. Teamet består av sex behovsanställda bryggeriambassadörer med ansvar för det fysiska mötet med kunder och gäster. Du agerar ”mitt i organisationen” som en del av ledningsgruppen tillsammans med Bryggmästare och Produktchef och rapporterar till närmsta chef VD.

Arbetsuppgifter

 • Leda och utveckla besöksverksamheten.
 • Leda och utveckla produkt av varumärkesaktivering hos utvalda kunder
 • Projektkoordinering av större projekt av engångskaraktär. Tex. etablering av en ny besöksverksamhet vid Gotlands Nya Bryggeri och vårt initiativ ”Allt för Ön” under Almedalsveckan
 • Öka attraktivitetskraften för Gotlands Bryggeri som en stark näringsaktör och arbetsgivare
 • Administrativ hantering som schemaläggning, koordinering, produktion och besöksverksamhet

Arbetsområde

 • LG (protokollförande)
 • Ny på jobbet – introduktionsprogram
 • Följa och uppfylla uppsatta mål och investeringar
 • APT med h/& säsongsanställda Bryggeriambassadörer
 • Årlig plan och kvalitetssäkring av våra upplevelsebaserade initiativ på Gotland
  s

Vi söker dig som

Har kunskaper inom besöksverksamhet och ett intresse för öl – eller en stark vilja att lära dig.
Vi ser att du besitter ledaregenskaper och har en god samarbetsförmåga. Du är tydlig i ditt kommunikationssätt och vill skapa engagemang och förtroende hos dina medarbetare. Du är bekväm i att självständigt fatta beslut. Vi ser att du tar dig an rollen på ett prestigelöst sätt och har en nyfikenhet kring affären och vill bidra till utveckling. Med många kontaktytor både internt och externt är det även viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som kan bidra till vårt team!

Vi har som krav med goda kunskaper inom Officepaketet tidigare, främst Excel.
Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom dryckes, besöks, eller upplevelseindustrin, helst inom en ledande befattning som platschef.
q

Välkommen med din ansökan

Ansök via cirklarna på 4potentials sida. I urvalsprocessen kommer vi senare att ställa ett antal urvalsfrågor till aktuella sökande. Tester och bakgrundkontroll förekommer på slutkandidater.
a

Om Spendrups

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft. 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.