Arriba söker verksamhetschef

Arriba betyder uppåt och detta fantastiska Gotlandsbaserade bolag söker nu en ledare som vill och kan ta Arriba Byggnads AB uppåt och framåt. Arriba, som bolaget kallas, har nu kommit till en fas där man vill och kan ta bolaget till nästa nivå. Företaget startades 1962 och kan nu tack vare fantastiska medarbetare, chefer och kunder utvecklas för att möta morgondagens behov inom bygg, entreprenad, fastighets- och skadeservice. För att lyckas med att ta nästa steg vill bolaget förstärka bolaget och ledningsgruppen med en verksamhetschef.

Arribas framtid – din utmaning
Du kommer till ett fåmansägt aktiebolag med 100 mycket duktiga medarbetare samt till ett lag som präglas av en familjär stämning där bolagets värdeord: PÅLITLIGHET, ENGAGERAD OCH NYTÄNKANDE genomsyrar hur man tänker, agerar och beslutar.

Entreprenad är idag den största verksamheten inom bolaget följt av byggservice och skade- samt fastighetsservice. Framtidens Arriba kommer du vara med och utveckla och för att nå dit tror vi att du både har en fot i myllan samtidigt som du tar ett steg framåt och tänker hur du och bolaget skall kunna nå årets verksamhetsmål. Lyhördhet och respekt samt ödmjukhet för medarbetare, kunder och framtiden värderar vi högt.

I din roll kommer du engagera dig i bolagets försäljning av företagets tjänster. Du har hela tiden ett öra mot marknaden och tycker om att bygga relationer.

Leverans och hög kvalitet är viktigt för Arriba så du är person som lovar det du kan hålla och dessutom ser du alltid till att leverera det lilla extra. Idag har företaget fantastiska enhetschefer och din roll blir att stötta dem i deras arbete både inom sälj- och leverans.

Personalen i bolaget är A och O för bolagets framtida framgång så du är en person som gärna engagerar dig i HR-frågor, arbetsrätt, utvecklingssamtal och medarbetares engagemang.

Bolagets ekonomi kommer du har stor insyn i och vi tror att du är en analytisk person som gärna är med och skapar budgetar, räknar på uppdrag och engagerar dig i bokslutsfrågor. Till din hjälp har du en engagerad Vd, ekonomiavdelning, revisorer och ekonomi- samt verksamhetssystem.

Du kommer rapportera till bolagets VD, Dan Kolmodin, som även är majoritetsägare av företaget. Initialt kommer du inte ha ett direkt personalansvar men på sikt är tanken att du skall få det. Bolagets VD, styrelsen samt ägare och enhetschefer kommer du arbeta nära – i och med det betydande ansvar du kommer få företagets framtida operativa åtgärder och strategier.

Under 2020 kommer du vara med och forma bolagets strategi samt actions.

Vem är du?
Du är idag en erfaren ledare och chef inom byggbranschen eller motsvarande. Du vill verka på Gotland och gillar utmaningar.

Du har goda referenser från försäljning och inger ett stort förtroende. Din sociala kompetens är betydande och du är en person som kan ”läsa mellan raderna”.

Medarbetare och kompetensutveckling samt HR-frågor tycker du är mycket intressant och du är idag en kommunikativ samt tydlig ledare. Du är modig och har en unik förmåga att få med dig medarbetare på bolagets resa.

När du kliver ombord förväntar du dig inte ett gediget introduktionsprogram utan du skapar själv de förutsättningar du behöver för att lyckas. Du är duktig på att planera, vara effektiv och är en god administratör.

Varför är detta en fantastisk roll?
För den som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla ett helt företag så är detta en fantastisk roll.

Och när rollen dessutom är på magiska Gotland så borde alla vara nyfikna. På Arriba åker du till byggen och kunder som bor och lever på en helt unik plats. Arriba är dessutom ett företag som tar ett stort samhällsansvar och är du en person som vill arbeta för ett gediget och ärligt bolag så skall du ansöka idag.

Arriba är certifierade (BF9K) och arbetar med tydliga processer. De är avtalspartner till många stora företag och genomför varje år ett antal stora strategiska byggprojekt på ön. Hela tiden strävar företaget mot att leda marknaden och har ett genuint intresse för jämställdhet, framtids- och samhällsfrågor.

Men framför allt skall du ansöka för att du vill vara med och ta Arriba till nästa steg i bolagets utveckling. Att dessutom få arbeta nära seniora ledare och VD, en fantastisk styrelse och 100 engagerade medarbetare är ju en förmån i sig. På Arriba kommer du få en fantastisk utveckling och branschkännedom.

Vi kan erbjuda en marknadsmässig ersättning och en stor frihet under ansvar.

Ansökan
I denna rekrytering ser vi gärna att du ansöker via 4potentials databas med endast CV.

Har du frågor om rollen mm kan du kontakta Fredrik Andersson på 073 6847027

 

Koncernen där Arriba ingår har ett moderbolag vid namn Abirra AB. Ägare till moderbolaget är Dan Kolmodin (via Dako Bygg AB) och Kaj Svensson. Dotterbolag till Abirra är förutom Arriba Byggnads AB även Flatesken fastigheter AB, Enmänningen fastigheter AB och Kuttern Fastighets AB. Ägandet i dotterbolagen är i samtliga fall tillsamman med andra aktörer för att bredda kompetensen och öka kontaktytorna inom respektive område och företag.

Abirra AB är förutom koncernmoder även ägare till fastigheten Skogsholm 1:3 som idag har Arriba Byggnads AB som hyresgäst. I fastigheten finns verksamhetslokaler för fastighetsförvaltning, sanering samt lager och förrådsutrymme för Arriba Byggnads AB.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.