Är du ledaren som tar vår varuförsörjning till nästa nivå? Supply Planning Manager – Axbeautyhouse

Axbeautyhouse som är en fristående varuförsörjnings- och inköpsenhet med ansvar för att skapa ett kommersiellt skönhetserbjudande åt KICKS och ÅHLÉNS söker nu en extremt driven, analytisk och trygg ledare som med erfarenheter från varuförsörjningsarbete vill och kan utveckla hela organisationen.

Axbeautyhouse är en plattform för att långsiktigt utveckla skönhetsaffären inom Axel Johnson koncernen och möjliggör nya satsningar för att möta morgondagens skönhetskunder. Enheten återfinns organisatoriskt inom KICKS och är placerad på ett modernt kontor vid Klarabergsviadukten i Stockholm City. 

Supply Planning  Manager till det nordiska inköpsteamet på Kicks – är en fantastisk utmaning!

Du kommer arbeta inom Axel Johnson koncernen som både kan erbjuda framtida intressanta utmaningar liksom ett företag som har en inspirerande företagskultur. Organisatoriskt kommer du verka från Kicks där du får ett stort ansvar för all varuförsörjning i tre länder och ett antal fantastiska medarbetare. Vardagen innebär att du agerar såväl strategiskt som operativt i ett högt tempo nära marknaden. Ditt kommunikativa ledarskap är en av dina tillgångar i denna roll som innebär att utveckla organisationen och leveransen så att företaget ökar sin omsättning och bruttovinst.

Som Supply Planning Team Manager arbetar du med att säkerhetsställa och utveckla varuförsörjningen samt att du på ett engagerat och ansvarsfullt sätt leder och utvecklar du det egna ansvarsområdet och dess medarbetare för att nå gemensamma och individuella mål.

Du kommer att vara en central ledare på Axbeautyhouse och ha ett nära samarbete med olika funktioner inom bolaget både avseende daglig varuförsörjning, kampanjer och strategiska utmaningar för hela bolaget. Då du är en proaktiv analytisk ledare ser du till att bolaget och ditt team kan göra de främsta prognoserna utifrån försäljningsdata samt att du säkerställer varuförsörjningen från planering av volymer till leverans i butik.

För dig är det naturligt att utveckla processer, ta tuffa beslut, vara kommunikativ och vara actionorienterad. Du är en trygg och modig ledare som förstår att resan innebär dagliga utmaningar. Du kommer till ett team som arbetar stenhårt. Kulturen präglas av laganda, hjälpsamma kollegor, högt till tak och att företaget är i en förändring.

Vi söker en talangfull driven analytisk ledare som kan varuförsörjning

För att lyckas i rollen är eller har du:

  • En resultatorienterad ledare som når företagets mål genom konstruktivt och engagerande ledarskap.
  • Du är en kommersiellt orienterad ledare med stort intresse för försäljning
  • Du har läst på universitet eller högskola och kanske hade du redan då ett fokus på logistik/inköps området?
  • Du är analytisk och gillar siffror.
  • Du har ett utpräglat affärssinne och driv att ständigt förbättra
  • Erfarenhet från varuförsörjning och/eller inköp, med erfarenhet av att arbeta med prognos och varustyrning, gärna erfarenhet ifrån Relex som prognossystem.
  • Förmåga att ta beslut samt hjälpa till här och nu. Varuförsörjning är en pågående process som alltid kommer att kräva hårt operativt arbete. Kampanjer, marknaden, kunder, försäljning och skönhetsmarknaden förändrar din vardag – varje minut.

Du kommer med din ambition, positiva inställning och hårt arbete se till såväl att Axbeautyhouse som teamet utvecklas! Du kommer få chansen att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor och ledare som vill verka i framkant. Du arbetar i denna roll nära bolagets ledning och kommer vara en nyckelspelare nu och i framtiden! Välkommen med din ansökan!

Ansökan till 4potentials – Executive Search

Varmt välkommen med din ansökan idag till Sofie på 4potentials – Executive Search. Du ansöker via 4potentials databas/nätverk och alla som ansöker får dessutom ett gratis medlemskap i ett ledande chefsnätverk. CV lägger du till på sista sidan i ansökan/databasen. Vi behöver inte något personligt brev.

4potentials intervjuar löpande och tjänsten kommer tillsättas under december 2020.

Genom att ansöka godkänner du att 4potentials kan komma att presentera CV för Supply Director samt CCO på Axbeautyhouse. Tester kan förekomma i processen liksom referenstagning av slutkandidater.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök direkt till uppdragsgivaren!