Är du i början av din karriär och vill växa med Valio – nu söker vi en analytisk Demand Planner!

JOBBET ÄR TILLSATT!

Vi söker en Junior Demand Planner till Valio Sverige

Valio laktosfritt, Vaniljyoghurt, Oddlygood och PROfeel – ja du känner säkert till våra fantastiska produkter. Genom att vara innovativa och snabbfotade är Valio en stark utmanare på den svenska marknaden. Nu söker vi en Junior Demand Planner som är i början av sin karriär och som vill vara med i implementeringen av ett nytt SAP-system. Valio är ett stort företag och efter detta implementeringsprojekt finns det fler möjligheter inom Valio och inom Demand Planner rollen. Den här rollen kan vara din väg in i en fantastisk karriär med och på Valio!

Vad kommer du att göra?

I rollen som Junior Demand Planner avlastar och stöttar du två seniora Demand Planners. Tillsammans hanterar ni order-leverans processen inom Valio. Era huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hantera Valios produkter i prognossystemet SAP där ni fokuserar på utveckling och förbättring av prognosprecision. Du hjälper till att förbättra servicegrad och minimera svinn. Rollen innefattar även att vara daglig kontaktperson till fabriken i Finland för att hantera prognosfrågor samt vid behov koordinering av leveranser till Sverige. Utöver kontakten med fabriken kan du även komma att ha dialog med Valios kunder inom dagligvaruhandeln.

Teamet inom Logistik består av fyra personer och då SAP-projektet startar behöver de förstärkning. Du kommer få möjlighet att både vara med i implementeringen av det nya systemet och successivt växa in i rollen som Demand Planner.

För Valio är medarbetarna viktigast

På Valio är medarbetarna viktigast. Vi har en öppen företagskultur och ett högt engagemang, vilket skapar trivsel på riktigt! Självklart har vi också bra villkor och förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska växa och hos oss kommer du få både få professionell- och personlig utveckling.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

  • Akademisk utbildning inom ekonomi eller logistik/Supply Chain
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska (finska är meriterande)
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Du har parallellt med dina studier haft ett extra jobb inom t.ex. logistik eller ekonomi.
  • Du är logisk och duktig på numeriska utmaningar
  • Initialt kommer du arbeta med ett omfattande SAP projekt och därför är det viktigt att du är en supertalang som förstår och uppskattar hårt och målmedvetet uppgiftsorienterat arbete. Precis som andra talanger har du en förmåga att arbeta hårt för att sedan ta nästa steg i karriären.

Det är starkt meriterande om du jobbat som Demand Planner under eller efter dina studier.

 

För att trivas i rollen är du analytisk och har ett sinne för siffror. Du har förmågan att kunna se till detaljer samtidigt som du kan zooma ut och se helheten. Du gillar att lära dig nya saker och ta egna initiativ till förbättringar. Då du i denna roll har flera olika kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och har god samarbetsförmåga.

Ansök till drömrollen på Valio!

Känner du igen dig i ovan? Skicka in en ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och i denna rekrytering samarbetar vi med 4Potentials.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Andersson.

Här ansöker du om din profil finns i 4potentials databas: https://4potentials.se/login/

Här ansöker du om din profil INTE finns med i 4potentials databas: https://4potentials.se/apply/

ANGE JUNIOR DEMAND PLANNER I scrollistan när du ansöker.

Kort om processen:
4potentials och Valio arbetar professionellt och utifrån en kompetensprofil. I denna process behöver du inte bifoga personliga brev. Däremot kan du bifoga CV på sista sidan.
Adekvata kandidater kommer i denna process att först intervjuas av 4potentials och därefter kommer Valios rekryterande chef att göra ett urval bland de presenterade kandidaterna. De som då går vidare kommer att intervjuas först av Valio och därefter genomförs test (numeriskt och logiskt)med återstående kandidater. Därefter görs ett urval av Valio och 1-2 kandidater kommer att komma på en slutintervju.

Vi och Valio arbetar med GDPR och ditt CV kan komma att bli presenterat för Valios rekryterande chef samt HR chef – förutom 4potentials.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

På Valio, arbetar vi tillsammans för att göra livet bättre. Vi gör det genom en företagskultur byggd på starka värderingar – fokus på kund och konsument, ansvar, förnyelse och samarbete. Vi vill vara världens mest innovativa mejeri- och matföretag och en stark utmanare på den globala marknaden.

Valio Sverige grundades 1994. Idag erbjuder vi ett brett sortiment av laktosfritt, krämig yoghurt, smör, växtbaserade samt proteinprodukter. Vi har kontinuerligt ökat tillväxten på den svenska marknaden och omsatte 2021.1 381 MSEK. Under 2022 har omsättningen fortsatt att öka. 

Hållbarhet är viktig för oss och tillsammans med våra partners är målet att vår mjölk ska bli koldioxidneutral fram till 2035. Våra ägare är finska mjölkbönder och deras gårdar är familjeägda.

 

 

 

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.