Affärsinriktad redovisningskonsult till Navet Ekonomistyrning

Navet består av 40 specialiserade affärskonsulter inom tre samverkande affärsområden: Navet Corporate finance, Navet Ekonomistyrning och Navet Affärssystem. Koncernen omfattar även det helägda dotterbolaget Industrifakta AB. Utifrån våra kontor i Helsingborg och Malmö verkar vi sedan 1989 över hela Sverige, och följer våra svenska kunder i utlandet. Navet koncernen omsätter ca 50 Mkr med god lönsamhet.
Inom Navet Ekonomistyrning tar vi ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Vi har effektiva metoder och system för ekonomiska analyser, förbättringar av kassaflöden, budgetering, prognoser och uppföljning vilka skapar förutsättningar för genomförande av strategier samt utveckling av företaget eller verksamheten. Några av våra kunder är: Clemondo, Sembo, Cernelle, Gullberg & Jansson, Stenströms, Science Village Scandinavia, JKAB Arkitekter och Comsys.

För att ta hand om en ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu:
Affärsinriktad redovisningskonsult till Navet Ekonomistyrning

Du är en erfaren, driven och väletablerad ekonom gärna med högskoleexamen och du är med fördel auktoriserad redovisningskonsult. Idag arbetar du sannolikt inom revisionsbranschen eller som ekonomiansvarig i en linjebefattning och du vill vidareutvecklas i en dynamisk värderingsstyrd miljö.  Du är intresserad och kunnig i system och processer, gärna inom Microsofts produkter och har förmågan att förstå verksamheter även ur kundens perspektiv. Som redovisningskonsult i Navet arbetar du med kvalificerade uppdrag inom ekonomi- och verksamhetsstyrning samt med interimsuppdrag som controller eller ekonomichef.

Välkommen med din ansökan till Gunilla Månsson, Partner och affärsområdeschef, gunilla.mansson@navet.se. Mer om Navet på www.navet.se.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!