Business Support- Almi Gotland

Almi Gotland söker proaktiv, välorganiserad och serviceinriktad talang som vill hjälpa våra kunder, Gotland och Almi att växa

På Almi har alla ett starkt gemensamt intresse – vi vill se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov, vi möter företag i alla faser och branscher och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi i deras tillväxtresa. För att trivas hos oss ska du stimuleras av att arbeta för andra människors framgång och hållbart företagande.

Vi söker en som vill verka som affärsstöd/administratör och som är utåtriktad, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling. Du kommer till ett Almi i förändring med en VD som tillsammans med dig och alla fantastiska medarbetare vill ta nästa steg. Almi är en arbetsplats som präglas av högt i tak, fokus på jämställdhet, affärsnära och en arbetsplats som arbetar nära frågor som utvecklar hela Gotland.

Utmaningen är att ligga steget före
Du gör alltid ditt yttersta för att kunderna
till Almi skall känna sig väl mottagna och få den hjälp och service de behöver. Att uppdatera och sköta register, beställningar och bokningar ingår i dina arbetsuppgifter liksom att se till att allt som skall finnas på kontoret alltid finns och fungerar. Du är kontaktperson gentemot leverantörer och är miljöansvarig på arbetsplatsen. I tjänsten ingår även att skicka nyhetsbrev och inbjudningar till digitala och fysiska event samt delta i förberedelser och genomförande av dem. Att hjälpa och stötta kollegor och kunder med digitala tjänster ingår också i din roll. Du är en kreativ och positiv kraft.

Vidare ser vi att du har goda ekonomiska kunskaper och att du med noggrannhet och struktur kan sköta bokföring och fakturering av av de tjänster och projekt som vi genomför. Vi värdesätter även om du har tidigare erfarenhet av projektledning.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och utåtrikat arbete med fokus på resultat. Som person är du förtroendeingivande, initiativtagande med ett prestigelöst förhållningssätt. Vi söker dig som tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete med service och kunder, ekonomihantering samt projektledning. Du har god datorvana.

Som person är du självgående, strukturerad , noggrann och kommunikativ. Du beskrivs som flexibel, lyhörd och nyfiken. Det är viktigt att du är utvecklingsorienterad, har nära till skrattet och alltid ser möjligheter före hinder. Du har förmågan att anpassa dig efter situationen, är ansvarstagande och analytisk.

Din svenska är flytande och du har goda kunskaper i engelska. Som person är du affärsmässig, driven och duktig på att se och bemöta människor, du behöver vara lyhörd, coachande och prestigelös i ditt förhållningssätt. Ett väluppbyggt nätverk inom region Gotland ses som meriterande samt ett intresse för hållbarhet och hållbara företag.

Vi värdesätter att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, företagsekonomi eller projektledning.

På Almi Gotland driver vi många stora projekt med tillväxtfokus, varför en del av rollen även innefattas av projektledning där vi värdesätter god kontroll, struktur, säljfokus, driv och ekonomisk erfarenhet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Munkhammar 0498-202201,  Henrik.munkhammar@almi.se Urval sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast. Din ansökan och CV skickar du till Henrik.

 

Vad kan Almi erbjuda dig?
Almi investerar i framtida tillväxt. Det är nytänkande och entreprenörskap som skapar nya och växande företag, men ofta behövs det också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Vi är en partner med bredd som erbjuder lån och rådgivning till företag.

Almi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och miljön är dynamisk och nytänkande, där du har möjlighet att få arbeta i ett team med erfarna kollegor. Vi tror på att våra medarbetares olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.i.

Du kommer få vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du även får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar. Vill du vara med och påverka affärsutvecklingen på Gotland så är detta en mycket spännande roll.

Almi Gotland arbetar enligt GDPR och i denna processen kommer VD ta del av din ansökan samt 4potentials om du går vidare i processen.

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Henrik på Almi!