Administrativ Assistent – BillerudKorsnäs

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Drivs du av att hög service och älskar att lära dig nya saker? Vi söker nu en Administrativ Assistent till vårt nya, fräscha huvudkontor i Solna.

I rollen som Administrativ Assistent kommer du att ansvara för administrativa uppgifter rörande vårt kontor, dokument och bokningar i syfte att supportera några av våra chefer på koncernnivå. Rollen är varierande i sitt slag, dels innehållande uppgifter som mötes- och reseadministration, dels koordinering av konferenser och back up i vår reception. Rollen är en supporterande roll och syftar till att underlätta och stötta koncernledningen i deras dagliga arbete.

Arbetsuppgifter:

  • Mötesadministration och kalenderhantering
  • Resebeställingar, reseräkningar och visumhantering
  • Konferensbokningar
  • Fakturahantering
  • Dokumenthantering, arkivering
  • Uppdatering av dokument till exempel organisationsschema
  • Publicering av nyheter och dokument på intranätet

Rollen innebär även att täcka upp för och stötta övriga assistenter till ledningen vid deras frånvaro eller vid hög arbetsbelastning samt arbeta i receptionen vid frånvaro av vår ordinarie receptionist.

Rollen Rapporterar till Executive Assistant Anne Ulvönäs, som även är kontorsansvarig. Förutom tätt samarbete med övriga assistenter kommer rollen att jobba nära koncernledning, reception samt interna och externa intressenter i varierande uppdrag. I rollen har man goda möjligheter till lärande och utveckling inom koncernen.

Kvalifikationer

  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • God datorvana med erfarenhet av Word, Powerpoint, Outlook
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person med hög integritet och mycket god servicekänsla. Du trivs med att ha många bollar i luften och tycker om att lära dig nya saker. Du är självständig men drivs även av att jobba i team. Folk i din närhet uppfattar dig som positiv och flexibel. Du är service-minded och försöker alltid hitta lösningar när du stöter på utmaningar. Struktur är något du värderar högt, samt att ha roligt på jobbet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Ulvönäs på anne.ulvonas@billerudkorsnas.com

Ansökningsinformation

Välkommen med dig ansökan!

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till BILLERUDKORSNÄS!