Account Manager, Halland , Hilti

 

VAD SÖKER VI?

Vill du vara en del av ett företag som sätter utveckling i främsta rummet? Där du får rätt förutsättningar och nära coachning för att hitta just dina personliga styrkor till att bli ditt bästa jag? För att fortsätta vår spännande resa söker vi nu en Account Manager till Halland. Vi söker dig som har ett intresse för försäljning och människor, ett stort personligt engagemang och en målsättning att utvecklas för att nå ditt bästa jag. För rollen är det inget krav att du har erfarenhet av byggbranschen.

Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation med en kombination av utvecklande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet för att skapa värde till kundens affär.

VILKA ÄR HILTI?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som säljare på Hilti kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom byggbranschen för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du identifierar möjligheter och konverterar dem till affär i ett distrikt med stor potential. Du trivs lika bra på byggarbetsplatsen som du gör på kundens kontor.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget ansvarstagande. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du tjänster tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer.

  • Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
  • Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
  • Du får möjlighet att sälja branschens mest inspirerande och innovativa produkter och tjänster

Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topp 4 sedan 2014 i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer. Hilti är även utsett till talangföretag av 4potentials.

VAD ERBJUDER VI?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll. En gedigen utbildning, egen bil full av verktyg samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av ansvarstagande och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team.

Vi kommer att ge dig stort eget ansvar, inklusive din egen portfölj av kunder, som kan vara allt ifrån professionella användare ute på byggarbetsplatser till inköpare, projektledare eller företagsledare. Vi har förtroende för att du gör ditt yttersta för att leverera positiva resultat.

VI ÖNSKAR ATT DU:

  • Har ett stort engagemang, är ansvarsfull och finner motivation i utveckling. Du är målmedveten; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat
  • Är van vid att arbeta under eget ansvar men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team. Du är effektiv i vardagen och har stor social förmåga
  • Har försäljningsvana sedan tidigare
  • Har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
  • Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang
  • Är bosatt eller vill flytta till Halland

VÄLKOMMEN ATT ANSÖKA!

Vi har en god blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.


 

Samtliga kandidater bjuds in till att delta i ett test i form av 12 interaktiva spel, där vi får chansen att lära oss mer om dig på ett engagerat och roligt sätt. Håll gärna utkik i din mailinkorg kort efter din ansökan. Skulle du gå vidare därifrån väntar en digital videointervju följt av intervjuer med rekryterande chef samt ett led uppåt. Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi även erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Josephine Hantoft-Sigurdsson, Josephine.HantoftSigurdsson@hilti.com eller +46 730 53 09 44.

Intresserad av att få reda på hur en arbetsdag kan se ut? Gå till www.hilti.se/saljare

Här ansöker du: 

https://recruitingapp-2845.umantis.com/Vacancies/39057/Application/New/23

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Hilti!