4potentials söker franchising partners till Göteborg, Öresundsområdet samt norra Sverige

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sin CV, har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra medlemmar och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.

4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.

4Potentials grundades 2010 och har de senaste fyra åren visat god lönsamhet. Styrelsen består av entreprenörer med gedigen kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamhet inom chefsrekrytering och talent management.

Vi har länge funderat på hur vi skall kunna ta hand om efterfrågan på tjänsterna i Göteborg och Malmö. Därför gör vi en satsning på att ta in tre stycket nya franchise/partner för region Öresund samt för region Väst-Sverige med utgångspunkt i Göteborg samt även för Norra Sverige – baserad i Sundsvall, Umeå eller Luleå.

UTMANINGEN SOM FRANCHISING PARTNER
Du har idag eller vill starta ett eget företag inom rekrytering för antingen Göteborgs, Öresunds- eller Norra Sverige. Du kommer tituleras som partner vår hemsida och affärsmodellen bygger på att du tar en stor del av intäkten av den fakturerade försäljningen av 4potentials tjänster medan 4potentials erhåller en mindre del av intäkten de första 12 månaderna och därefter en ännu mindre del av intäkterna. I det fall huvudkontoret säljer in ett uppdrag för din region som du levererar så får du ersättning för leveransen.

Ni faktureras månatligen baserat på de 4potentials tjänster och produkter ni sålde månaden innan exkl. eventuella krediteringar. Ni skall även sköta regionen genom coaching och möten med kandidater samt att ni arrangerar egna talangevents i området. Då ni har ett eget företag står ni för samtliga kostnader för att kunna bedriva verksamheten. I gengäld får du gratis utbildning, databasstöd, e-mail, en dator vid start, varumärke, kunddatabas med bearbetade kunder för din region samt möjlighet att ta del av konferenser och möten för 4potentials.

Som partner hos oss arbetar du primärt med att lösa kunders behov av ny kompetens. Det rör sig om allt från chefsrekrytering till Young professional rekryteringar. De flesta av våra uppdrag kommer in genom att medlemmar och kunder kontaktar oss, men vi tror att drivna och säljande rekryteringskonsulter är både bättre på att leverera mot kund liksom att ha kontakt med kandidater. Vi vill ha in partners som vill vara nära affären och bidra till kundens, kandidatens och vår utveckling.

Din utmaning är att verka i gränslandet mellan seniora talanger och välkända talangfulla företag. Vi har flera referensbolag och kan erbjuda dig att få arbeta med några av talangmarknadens främsta företag. Genom att du levererar search- och rekryteringslösningar i världsklass bidrar du till kundens framgång, utveckling av talangens potential liksom hela talangmarknaden. På 4potentials är du med och förändrar världen. Vi är mycket mer än ett Executive Search företag och därför söker vi dig som kan göra stor skillnad. Du får ett extremt stort ansvar från dag 1 och därför behöver vi dig som gjort och vill göra resan med ett chefsrekryteringsföretag/nätverk. Vill du det?

VEM SÖKER VI?
Du har arbetat med rekrytering i ett högt tempo där kunden ställt extremt krav på leveransen. Du är din egen researcher och därför måste du klara av alla moment från sälj, kravprofil till kandidatpresentation.

Som partner kräver vi att du har erfarenhet av rekrytering, försäljning och rekryteringstjänster och att du klarar av att arbeta självständigt. Du gillar att vi är ett talangnätverk och är nyfiken till att bidra till utvecklingen av talangmarknaden.

Tjänsten är placerad på ditt egna kontor i Malmö/Öresundsområdet, Göteborg, Sundsvall, Umeå och/eller Luleå.

VAD KAN VI ERBJUDA
Det finns många rekryteringsföretag men bara ett som del-levererar extremt effektivt genom att använda ett talangnätverk som en kandidatbank. Vi använder vårt extremt stora och uppdaterade talangnätverk både som kandidater, men även som tipsare. Vi tror mer på gediget talangarbete än annonser i sociala media. Hos oss erbjuds du att verkligen få arbeta med Talent management och talangrekrytering 2.0. Då vi även har en massa talanger och talangfulla partners som du möter i coaching, event och andra mötesformer kommer du dagligen få möta seniora talanger. Vill du så kan du äta lunch varje dag med en hungrig beslutsfattare.

Dina kollegor är inspirerande och har stor erfarenhet från talangmarknaden. Vi sitter i ett modernt och exklusivt kontorslandskap i centrala Stockholm samt på Gotland. När du besöker HK i Stockholm sitter du där givetvis kostnadsfritt.

Framför allt kan vi erbjuda en inspirerande miljö där du dagligen möter seniora och mer juniora talanger. Du är även med på bolagets resa som under de senaste åren varit extremt lönsamma.

Din framgång blir din marknadsmässiga ersättning som gör att du få en god löneutveckling. I vår företagskultur får du extremt stort eget ansvar och du kommer uppskatta att arbeta med några av arbetsmarknadens mest spännande kandidater, kollegor och företag. Varje dag lär man sig något nytt! Dina kollegor har humor, kan slå till en boll på volley och är duktiga nätverkare. Tillsammans med dem bygger du 4potentials 20.20.

ANSÖKAN OM FRANCHISING PARTNER
Du ansöker till fredrik.andersson@4potentials.com Du behöver endast bifoga CV och skriva varför du är intresserad samt för vilken region. Därefter för vi en dialog och ser om vi kan ha en framtid tillsammans!

Vi kommer noggrant välja ut tre nya franchising partners. Tillsammans bygger vi den svenska talangmarknaden. Välkommen!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Vd för 4potentials, Fredrik!