4potentials söker 100 fler SERVICETALANGER till Gotländska hotell, restauranger, affärer och inom besöksnäringen

För att Gotland skall kunna fortsätta att utvecklas krävs det ännu mer kompetens till våra olika företag som växer inom besöksnäringen, affärer, hotell och restauranger. Därför har 4potentials de senaste åren gjort en stor satsning på att utveckla Gotland genom kompetens. Nu söker vi dig som är bäst på service och som vill ha ett jobb inom servicenäringen!

Vi söker dig som vill arbeta inom exempelvis besöksnäringen, hotell, restauranger, turism eller affärer. Vi kommer även utse ÅRETS SERVICETALANG på Gotland samt bygga ett nätverk för öns stora servicetalanger!

Mycket inom den här branschen handlar om service. Om du arbetar som exempelvis receptionist eller servitör möter du hela tiden gäster på olika sätt. Väljer du ett yrke inom denna bransch är det viktigt att du är en person som tycker om att träffa nya människor och att du är bra på att kommunicera. Språkkunskaper är självklart en stor tillgång. Ofta ställer arbeten inom hotell, restaurang och besöksnäring krav på bra planerings- och samarbetsförmåga.

Oavsett om du arbetar med matlagning, kock i ett restaurangkök eller som hovmästare eller konferensvärd behöver du snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som uppstår och gilla att improvisera.

Gotland växer och 4potentials kommer under våren 2022 fortsätta att bygga upp en talangpool med duktiga, drivna, hungriga, serviceminded personer som antingen kan arbeta hela året eller exempelvis under sommaren, lov eller extra under året. Målet är att bidra med ny kompetens till en industri som ibland har svårt att finna kompetens.

 

Alla som antas i 4potentials talangpool kommer sedermera bjudas in till möten med alla andra SERVICETALANGER och våra kunder på Gotland eller ute i världen. Vi kommer arbeta för lyfta servicebranschens status genom att exempelvis utse ÅRETS SERVICETALANG och ÅRETS SERVICEFÖRETAG. Årligen arrangeras företagsträffar, Talangmedalen samt andra aktiviteter.

 

Vi söker minst 100 fler olika servicetalanger till vår talangpool med unika servicetalanger. Kandidaterna kommer få exklusiva jobberbjudande, nätverk och kontakter för framtiden. 

De vi generellt skall vara:

 • Serviceminded, stjärnor inom service
 • Gärna ha talang för en specifik kategori av arbete inom service och besöksnäring såsom ex kock, bagare, arbete på turismdestination, guide, diskare, servitör, städare, servitris, frukostvärd, kassapersonal, arbete i hotell, klädbutik eller annan shop. Vi ser gärna att man är extra bra på en yrkeskategori inom service.
 • Duktiga på språk
 • Drivna och beredda att arbeta med högt och lågt
 • Gärna personer som vill fortsätta att utvecklas inom besöksnäringen
 • Gymnasieutbildning ett krav – eller att man går på gymnasiet
 • Goda referenser från sommarjobb eller annat arbete. Samtliga sökande kommer genomgå bakgrundskontroll
 • De vi söker skall minst vara 17 år

 

Vilka jobb förmedlar 4potentials?

Bagare, Barchef, Barista, Bartender, busschaufförer, Butler, Cafébiträde, Charkuterist, Chokladmästare, Cigarrexpert, Diskar, Dryckesexpert, Evenemangspersonal, Food och beverage manager, Front Desk Manager, Frukostvärd / värdinna, Färdigmatlagare, Gastronom, Gatuköksbiträde, Glassmästare, Guide, Hotellchef, Hotellmanager, Hotellreceptionist, Hotellyrken, Hovmästare, Kallskänka, Kock, Konditor, Konferensvärdinna / konferensvärd, Krögare, Köksbiträde, Kökschef, Köksmästare, Matinformatör, Nattportier, Parkvärd, Pizzabagare, Resebyråtjänsteman, Reseledare, Reseproducent, Restaurangbiträde, Restaurangchef, Servitör/Servitris, Sommelier, Specialbagare, Språkresearrangör, Storköksbiträde, Turistchef, Turistinformatör, Tårtmakare, Whiskeykännare, Äventyrare, Äventyrsguide samt Sommarjobbare

 

Hur blir man en av 4potentials 100 servicetalanger?

Du ansöker till 4potentials genom att fylla i ganska mycket information. En del kanske inte känns som relevant för bara ett sommarjobb –  men vi på 4potentials arbetar inte kortsiktigt. Vi följer våra talanger genom hela karriären. Man kanske börjar som diskare men slutar med att äga resturangen! Fördelen med att finnas med i 4potentials är att vi presenterar enbart jobb som är adekvata från arbetsgivare som är schyssta och erbjuder en fantastisk start eller fortsättning på karriären.

Genom 4potentials kan du byta arbete genom att 4potentials känner uppdragsgivaren och dig som är kandidat. Vi förstår vad som är bra för företaget, dig och även Gotland.

Här ansöker du idag: https://4potentials.se/apply/

ANGE – att du vill jobba på Gotland på sidan 4

 

 

Och 10 av er som lyckas bäst som servicetalang under 2023– blir ÅRETS SERVICETALANG PÅ GOTLAND! Vem som vinner utses av en jury tillsammans med våra kunder.

 

Efter ansökan får sedan ett mail inom 2 veckor där du får reda på om du antas till 4potentials talangnätverk och därefter kommer vi posta relevanta jobb till dig.

 

Varje antagen kandidat kommer även förr eller senare telefonintervjuas. Antingen när ett aktuellt jobb inkommer eller för en generell uppdatering ELLER inför intervjun av ÅRETS SERVICETALANG!

Hur kan vi som företag annonsera efter kompetens via 4potentials och vad ingår?

I 4potentials annonspaket för serviceföretag på Gotland ingår en generell annons där företaget beskrivs samt att alla lediga tjänster kan presenteras. Den annonsen kan löpande uppdateras och gäller under sex (6) månader. Ni kan exempelvis söka efter en kock samt hovmästare för att senare söka en medarbetare till en shop. Annonsen kan uppdateras max 3 gånger under perioden för annonseringen.

Alla företag som köper ett annonspaket får även riktade utskick till dels alla tusentals SERVICETALANGER samt alla andra talanger i 4potentials talangnätverk. Totalt finns det närmare 10000 medlemmar som känner andra talanger som känner andra talanger…

Dessutom placeras er annons i 20 sociala media grupper såsom:

 • 4potentials lediga jobb sida
 • Fredrik Andersson LinkedIn och facebook ni når då ca 50000 direkt inom 50 sekunder
 • 3-4 stycken sockengrupper på Facebook som är relevanta för annonsen.
 • Lediga jobb på Gotland facebook grupper – finns ca 5 st
 • Lediga jobb inom hotell och restaurang gruppen på facebook som ägs av 4potentials
 • LinkedIn gruppen JOBB PÅ GOTLAND som ägs av 4potentials
 • 4potentials på linkedin och 4potentials på facebook
 • Samt via Lisa Karlboms stora nätverk av talanger på Gotland.
 • Vi använder Arbetsförmedlingen och andra media för att attrahera servicetalanger
 • 4potentials kommer nationellt marknadsföra konceptet SERVICETALANGER – varför ungdomar, kockar, bagare från hela Sverige kommer vilja flytta hit!
 • samt att vi annonserar vi Jobb & 4potentials som har 3500 besökare

Alla företag som köper ett annonspaket ingår i tävlingen – ÅRETS SERVICEFÖRETAG PÅ GOTLAND – och alla som är servicetalanger ingår i tävlingen – ÅRETS SERVICETALANG

Kostnaden är endast – för hela paketet – 15 000 sek exkl moms

 

Önskar ni en annons som inte går att uppdatera och som endast ligger uppe 4 månader samt där ni inte kommer med i urvalet bland serviceföretag – betalar ni bara 9990 sek exkl moms.

Oavsett annons är det ni som företag som tar hand om ALLA ansökningar.

 

Boka er annons idag via Lisa.karlbom@4potentials.com

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.