4POTENTIALS SUMMER INTERNSHIP

4Potentials är Sveriges ledande rekryterings- och talangnätverk med en unik närvaro på marknaden. Med utgångspunkten att man är mer än sitt CV så har 4Potentials etablerat sig som ett nätverk för våra medlemmar och partnerföretag, där vi samlas kring en gemensam syn på vad som skapar långsiktig framgång, både för individer och företag.
4Potentials är en effektiv arena både för de som vill göra karriär, liksom för dem som ska rekrytera de mest talangfulla medarbetarna. Genom 4Potentials möts människor för nya möjligheter och utmaningar.
4Potentials grundades 2010 och har de senaste fyra åren visat god lönsamhet. Styrelsen består av entreprenörer med gedigen kompetens och erfarenhet av att framgångsrikt driva verksamhet inom chefsrekrytering och talent management.

4Potentials söker nu en talangfull toppstudent eller annan arbetssökande som vill arbeta under cirka 10 veckor under perioden juni-augusti som rekryteringskonsult. Du kommer under dessa veckor att arbeta cirka tre dagar i veckan och utgå från vårt kontor i centrala Stockholm.

Vi söker en rekryteringskonsult som vill vara nära affären och bidra till kundens, kandidatens och 4Potentials utveckling. Du kommer primärt att arbeta med att lösa kunders behov av kompetens och leverera rekryteringsuppdrag. Vidare så kommer du att arbeta med försäljning av jobbannonser, medlemsintervjuer och uppdatering av vår databas. Du kommer under denna period att täcka upp för ordinarie rekryterares semester och vi ställer stora krav på din egen självständighet. Vår rekrytering utgår i första hand ifrån kundens önskemål samt kravprofil och kompetenskraven på de sökande kommer att vara olika beroende på tjänsten och kundens önskemål.

Arbetsuppgifter:

  • Försäljning av jobbannonser
  • Leverans av rekryteringar
  • Projekt
  • Databasuppdateringar
  • Medlemscoaching
  • Ekonomi/Administration
  • Intervjuer

Vem söker vi?

Du vill arbeta med rekrytering i ett högt tempo där kunden ställer stora krav på leveransen. Du har kanske arbetat med rekrytering tidigare eller har pågående studier från universitet/högskola? Framförallt så vill du verka på en talangmarknad samt utvecklas inom rekrytering och talent management. Du är noggrann, levererar med kvalitet och ditt driv samt din förmåga att skapa resultat är centrala egenskaper för att lyckas. Som person så är du positiv, prestigelös och samarbetsvillig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och utöver det så ser vi att du har:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Pågående akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande, alternativt tidigare erfarenhet av rekrytering
  • Meriterande om du sedan tidigare har arbetat med någon form av försäljning

Tjänsten är en projektanställning mellan vecka 24-33 där du erhåller månadslön utan betald semester. Du får tillgång till telefon, dator och måste kunna arbeta minst tre dagar i veckan från vårt kontor i centrala Stockholm.

Ansökan

Du ansöker via vårt rekryteringsystem och anger 4Potentials Internship vid ansökan. Vid frågor så är du välkommen att mejla ansvarig rekryterare: tilde.belin@4potentials.com

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök via 4Potentials databas!