PostNord Strålfors

Vi är PostNord Strålfors och vi älskar förändring! Det ligger i vårt DNA! Digitaliseringen är i ett paradigmskifte och påverkar allt omkring oss. Digitaliseringen ger oss oändliga möjligheter och har redan fundamentalt ändrat hur vi kommunicerar och interagerar med varandra. Det ställer nya krav, och skapar nya möjligheter, för både oss och våra kunder.

I det här paradigmskiftet är vår affärsmodell att leverera moderna och integrerade kommunikationslösningar till våra kunder. Vår styrka och kärnkompetens ligger i att hantera stora volymer data och låta den flöda mellan avsändare och mottagare i rätt kanal, till rätt plats och i rätt tid. För våra kunder betyder detta moderna, effektiva och smarta sätt att nå ut till sina kunder och föra en personlig dialog i alla de kanaler som behövs, oavsett om de är fysiska eller digitala.

Vi lever i den bästa av världar. PostNord Strålfors är en Nordisk koncern med en lång historia av entreprenörskap och som hela tiden utvecklats med kunden i fokus. Det är våra medarbetare och ledare som gjort det möjligt. Vi är flexibla, snabbfotade och vågar att kontinuerligt utmana oss själva och våra kunder för att på ett framgångsrikt sätt anpassa oss till en föränderlig värld. Dessutom ingår vi i PostNord-koncernen vilket ger oss stora fördelar när vi utvecklar och säljer våra tjänster, och för våra medarbetare skapar det oändliga utvecklingsmöjligheter – bara du visar att du vill!

Drivs du av förändring, trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och sätter en stolthet i att alltid leverera oavsett om det är till en kund eller kollega? Då kommer du att trivas hos oss.

Träffa vår Koncernchef Annemarie Gardshol och hör henne berätta mer om oss.

No posts

Om bolaget

  • Grundat: 1919
  • Antal anställda: 750
  • Länder: Sverige, Norge, Danmark och Finland
  • Omsättning: 2,2 MSEK

Utvecklingsprogram

  • Läs mer på http://www.stralfors.se/karriar/

Talangindex

  • Träffa PostNord på Executive Inspiration där de kommer presentera hur de arbetar med Talent management

Lediga tjänster

No posts