Four Potentials AB

Vill du arbeta med utveckla en talangs potential – så att dennes bolags potential ökar! Då är 4potentials (Four Potentials AB) rätt arbetsplats för dig. Vi har talangen som den viktigaste kunden. Genom att följa dig från att du är liten till att du är större så gör vi så att du mår bättre, vi ser dig och därmed presterar du bättre. Ja, du kan få arbete via oss och vi ger dig nycklarna till vårt ”rum”, våra event, våra mötesplats, människor och en värld med möjligheter.

Genom att vi känner dig så levererar vi snabbare då vår process startade för X år sedan. Ja, vår ambition är att söka upp dig som är talang tidigt. Vi kan därefter hjälpa dig över hinder och se möjligheter. Vi kan öppna dörrar till andra talanger. Och vi ser till att varje dag så börjar en ny talang på ett av våra partnerföretag.

Vår relation med dig och 6000 andra talanger samt våra betalande kunder (företag) blir extremt stark. Den relationen använder vi för att leverera våra tjänster som är:

  • REKRYTERING
  • TALANGEVENTS
  • CONSULTING INOM TALENT MANAGEMENT

Som arbetsplats är vi poetiskt entreprenöriella och personligt professionella. Vi ställer höga krav på dig från dag 1. Här snackar man inte till sig en leverans. Det är en förtroendebransch gentemot företag. Det är färskvara och här och nu för en talang. Du måste vara up to date med talangvärlden och förstå hur de tänker. Och sedan skall du ha intresse för HR och företag. Du måste gilla att stå bakom en talang.

Låter det intressant? Ansök till nätverket och kontakta oss sedan för en lunch. Vi vill gärna höra hur du vill förändra oss och hur du kan hjälpa oss. Vi söker hela tiden efter ex: Key account managers, searchkonsulter, Talent managers och personer med en ambition att utveckla vår verksamhet. Kanske vill du driva ett satellitkontor i en annan del av världen? Kanske vill du arbeta med rekrytering av talanger?

 

 

 

Om bolaget

  • Grundat: 2010
  • Antal anställda: 10 samt 20 agenter och ca 6000 medlemmar
  • Länder: 4potentials har medlemmar i mer än 65 länder
  • Omsättning: 8 miljoner

Talangindex

  • 4potentials är ett av Sveriges mest lönsamma rekryteringsföretag

Lediga tjänster

Europa, Göteborg, Övriga Världen, Skåne / Öresund, Stockholm

Ansök till Sveriges ledande nätverk för ledare och specialister – 4potentials

Europa, Göteborg, Gotland, Övriga Världen, Skåne / Öresund, Stockholm

Här är ett drömjobb för dig eller för en annan person som söker arbete!

Stockholm

Talent Manager