Dustin Group

När Dustin växer – växer du

Den digitala tekniken är idag en självklarhet på samma sätt som elektricitet och rinnande vatten. Men det är också en av de absolut viktigaste förändringskrafterna som kommer att forma världen under de kommande åren.

På Dustin älskar och tror vi på tekniken. Men vi vet att tekniken inte skapar nytta på egen hand. Det krävs alltid människor med kunskap som kan förstå behoven och skräddarsy tekniklösningar som verkligen gör nytta.

Därför är en av våra viktigaste värderingar att vi alltid jobbar tillsammans – som ett team – för att nå framgång. Vi låter medarbetarna vara med och forma Dustins framtid. När vi växer – växer du.

Vi är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Vi har länge varit marknadsledande på att sälja IT-produkter. Och nu fokuserar vi på att skapa ett helhetserbjudande där IT-tjänster och lösningar är en lika viktig del. Vi har de senaste åren genom taktiska förvärv knutit till oss spetskompetens inom nätverk, molnlösningar, säkerhet, konferensteknik och IT-som tjänst. Det är vår kombination av spets och bredd som skiljer oss från konkurrenterna. Vi har produkterna, lösningarna och expertkunskapen.

Hos oss får blir du en del av ett hungrigt team som spänner över fem länder och otaliga kunskapsområden.

Tillsammans bygger vi en kultur full av idéer, talang och driv. En plats där vi jobbar tillsammans för att skapa nya lösningar och affärer – som gör verklig nytta.

Låt oss växa tillsammans!

Se lediga tjänster hos oss här

 

Om bolaget

  • Grundat: 1984
  • Antal anställda: 1500
  • Länder: 5
  • Omsättning: 10,3 Miljarder

Lediga tjänster