Nytt år! Nya tillskott till teamet!

Nytt år! 4POTENTIALS förstärker med tre nya medarbetare från Google, IBM och First Reserve.

2018 var ett händelserikt år för 4potentials med resultatrekord och fler och större uppdrag än någonsin. Därför är vi glada att till 2019 välkomna tre nya medarbetare: Eva Wikmark Walin, Sarah Arvidsson och Fredrik Välme. Utöver Sveriges främsta talangnätverk är en av 4potentials styrkor att rekrytera medarbetare med gedigen erfarenhet från kundsidan.

Eva fortsätter den traditionen med sin gedigna erfarenhet från IBM där hon utöver tunga roller inom rekrytering, Talent Management och Resource/workforce Planning, arbetat som linjechef och konsult inom transformation, IT och förändringsledning. Det gör att vi med spänning ser fram emot hur hon kan utveckla 4potentials tjänster inom Advisory-området. Hon kommer därtill att jobba med seniora rekryteringar, mentorprogram och coaching. Hemlig talang: nyligen Diplomerad Sommelier.

Vassa rekryterare kan man inte ha för många av. Få utstrålar sådan energi och engagemang för området som Sarah. Det ska bli jättespännande att se vad hon kan göra både för våra kunder och medlemmar i rollen som Talent Manager. Många av våra medlemmar har lagt grunden till sina karriärer genom tunga satsningar inom idrotten. Detsamma gäller Sarah. Fortfarande aktiv inom volleybollen både som spelare och coach.

Slutligen, Fredrik Välme, som kommer stötta upp inom marknadsföring, event och medlemsrekrytering parallellt med sina studier på KTH inom media! Fredrik har en hel del erfarenhet urtanför studierna och engagemangen i Lund och Stockholm, tillexempel praktik på handelskammaren i San Francisco. Innan han började på 4Potentials har han arbetat på Googles Digitalakademi som Digital Coach. Fredrik är en engagerad, energisk och riktigt kreativ person och det ser vi framemot att få ta del av här på 4Potentials.