Sveriges mest värdefulla lista -kan bli din. Nytt erbjudande inkl coaching, tips om jobb, event och nätverk.

Om du är eller blir betalande livslång medlem i affärsnätverket 4potentials så får du möjlighet att presentera Ert företag/organisation och/eller Er kompetens kort för andra livslånga medlemmar. Endast de som registrerar sig och betalar/eller har betalt 1195 sek exkl moms (p g a GDPR) kommer få denna värdefulla lista – som leder till ökade intäkter, nya kontakter etc.  Toppstudenter får listan gratis!

Tänk dig att några tusen beslutsfattare, styrelser, ägare m fl. ser att ni ex säljer eller levererar X, eller att ett bolag som skall göra en stor etablering behöver förstå vart det finns expertiskunskap et c. Kontakter är A och O i all business. Nu får du och ni chansen till att finnas med i ett sammanhang som gör att ni kan stänga stora affärer eller att Ert företag blir synligt för kunder, arbetssökande och vice versa. Bolag söker föreläsare, rådgivare mm.

Är man uppsagd pga Corona? – ja då kan man få chansen att synas mot X-tusen personer i näringslivet! 

Då det är en engångsavgift så är 1195 exkl moms en liten investering i dig själv. Du får ju även coaching, tips, råd om du blir uppsagd, chefsnätverk och en massa events – livet ut! Ja, du får minst 10 middagar med beslutsfattare om du är med i 10 år! Event såsom Executive Inspiration ingår och Talangmedalen! 4potentials är som en försäkring och förstärkning i karriären!

Informationen som du får i form av en matrikel kommer innehålla
Förnamn – Linkedin länk – Stad/region som du angett – tjänst/produkt/kompetens

D v s det är ingen lista där de kan massmaila Dig.

När ni går in och registrerar informationen på sidan 4 i databasen under NEW OPPORTUNITY FOR PROFESSIONAL MEMBERS – kommer du även kunna svara på ett antal andra frågor som gör att vi kan hjälpa dig! Alla som får listan kan även få coaching! 

Som tack för att vi skapar mer affärer för Dig och att vi just nu tar ett stort samhällsansvar hoppas jag att du tänker på oss – nästa gång ni skall chefsrekrytera, platsannonsera eller behöver HR-stöd?

Vår satsning JOBB & POTENTIAL där vi hjälper alla Sveriges arbetslösa har fått mycket beröm. 2500 lediga jobb har presenterats!

JAG VILL VARA MED! HUR GÖR JAG?

Om du redan finns med i databasen?
Då loggar du in här idag: https://4p.wh.exor.net/iframe/loginuser.aspx

Gå till sidan 4 – fyll i informationen!

och har du inte betalt medlemsavgiften så får du en faktura 5 dagar senare på 1195 sek exkl moms när du registrerar informationen. ca 6000 finns med i nätverket idag. Fakturan sänds till din adress i databasen och skall betalas inom 30 dagar

Om du inte vill ha en faktura kan du betala själv direkt här: https://4potentials.se/MEMBERSHIP/

Om du inte finns i databasen?

  1. Ansök och fyll i informationen
  2. Vi bekräftar om du antagits.
  3. Fakturan kommer med posten. 1195 sek exkl moms, dvs 1494 inkl moms
  4. Utskicket med listan kommer i maj!

Här ansöker du senast 27/4: https://4potentials.se/apply/

Vi gör detta för att få igång företagen igen! I maj när listan kommer så kommer denna lista vara värdefull för dig och Ert bolag! Listan kommer preliminärt första veckan i maj.

 

Fredrik Andersson
4potentials