Välj typ av medlemskap

Klicka på länken och betala ditt medlemskap eller så kommer det automatiskt en faktura efter 11 dagar!

Medlemskap, livslångt (1195 SEK + moms)
Välkommen som medlem!

Klicka på länken ovan och lös ditt medlemskap i 4potentials. Det är en låg engångsavgift – men som möjliggör att vi kan hålla kontakten och arbeta proaktivt under hela din karriär!

Vad ingår i medlemskapet? Det ingår coaching när du söker nytt jobb eller karriärråd och en unik möjlighet att få vara med i ett nätverk hela arbetslivet. När behöver du ett nätverk? 4potentials är en form av talangfull försäkring på en arbetsmarknad som snabbt kan förändras. Vad händer om du blir uppsagd eller får sluta som koncernchef?

4potentials är steget före dig och skapar proaktiva lösningar och skickar dig drömjobbet! Vi bjuder in till event och ser din potential. Det är ju inte negativt att ha en karriärpartner som när som helst kan ringa om ett drömjobb eller bjuda in till ett event?

Du har även chans att presentera din kompetens, dina tjänster och produkter i nätverket. Du kan rankas i våra rankingar och bli presenterad samt introducerad för rekryterare, företagsledare och andra tunga beslutsfattare.  Förutom allt ovan får du middagar, nätverksträffar och rabatter när du rekryterar.

Det är en extrem låg engångsavgift – men den gör att vi som chefsrekryteringsföretag kan åta oss att hålla en dialog under 1-30 år framöver – eller så länge du vill vara med under din karriär. Vi kallar det livslångt medlemskap. 


Alla som ansökt och blivit medlemmar betalar medlemsavgiften eller meddelar att de inte önskar vara med. Betalning går att göra via länken på denna sida eller via faktura.
4potentials har rätt att fakturera medlemskapet på 1195 sek exkl moms (om medlemskapet inte är avbokat) 

 

Önskar du redan nu få ditt livslånga medlemskap fakturerat? Kontakta fredrik.andersson@4potentials.com

Om inte länken fungerar ovan pga driftsstörningar så kan du maila Fredrik och be att få fakturerat medlemsavgiften. 

Vill du bli medlem men har ännu inte ansökt. Gör det här efter du betalat medlemsavgiften. https://4potentials.se/apply/

Avbokning av medlemskap mailas till Fredrik enligt ovan. Har man inte avbokat och fått en faktura för medlemskapet måste den betalas inom 30 dagar.

4potentials medlemskapsrättigheter ägs av Four Potentials AB. Om Four Potentials säljer sin verksamhet till annat företag kan de överta medlemskapen med medlemmarna eller välja att inte fortsätta att bedriva medlemskapsverksamhet. Om Four Potentials upphör som företag eller ingen annan verksamhet övertar medlemskapet kommer medlemskapsverksamheten att upphöra och avslutas. Four Potentials AB är då inte återbetalningsskyldiga till medlemmar som betalat in för medlemskap.