FISEN – sök drömjobbet och ditt nästa steg med ditt finger

Det har forskats länge på hur urvalsmetoderna kan vara mer rättvisa och mindre fördomsfulla. Mycket positivt har hänt de senaste åren med mer kompetensbaserade intervjuer – men nu lanseras ett internt projekt som kallas FingerIntelligensSystemEN, Fisen. 

Nu testar 4potentials att i nästa rekrytering använda den senaste AI-tekniken genom att låta kandidaterna endast gå in på www 4potentials dot com och ansöka till jobbet genom att du använder en av dina fingrar vid ansökan. Helst tummen då den är mer unik.

Du trycker då exempelvis tummen mot din dator/ipad eller mobil och på ca 10 sekunder känner FISEN, av om du är rätt person för jobbet genom att tanka ned dina sociala media sidor där du gjort ett avtryck samt LinkedIn samt även andra källor där du gjort ett fingeravtryck tidigare. FISEN – fungerar även som en coach och känna av vad du borde göra.

 

Rekryterare behövs inte för urvalet utan FISEN levererar direkt ett Ja eller Nej i processen. Det gör att kandidater inte behöver vänta på feedback.

Första intervjun behövs inte heller då FISEN känner av varför du är intresserad av jobbet samt gör den första bedömningen. Inga drogtester behövs heller.

Via FISEN kan du ställa in så att FISEN även bokar upp kandidaten till en slutintervju med företaget.
Rekryterarens modul kallas lämpligt för FISHER.

Oftast behövs inte heller slutintervjun och då kandidaten satt en tumme vid ansökan kan även detta gälla som en underskrift av kontraktet. Men då måste kandidaten och den anställande chefen endast dubbelklicka för att godkänna villkoren.

Processen är säkrare då ingen kan skriva CV eller ansökan åt någon annan.

Processen är mycket snabbare och mer effektiv samt att kandidater kan söka fler jobb på en minut.

Vill du söka ditt nästa drömjobb så logga in här: www.4potentials.com

Du finner ANSÖKNINGSKNAPPEN där APPLY FOR A JOB WITH YOUR FINGER

Glöm inte tvätta händerna innan. Det har förekommit att andra personer registrerats vid ansökan.

En ad-on är att FISEN fungerar även som en jobbsökarcoach. Den känner av vad som är rätt för dig! Den gör tummen upp för de jobb som passar dig. Det var ex en murare som satte dit tummen och hon arbetar nu istället som psykolog.

-”Det positiva med FISEN är att vi slipper maggropskänslor och ersätter det med fingertoppskänsla istället. Hela rekryteringsbranschen är föräldrad och FISEN kommer göra att all kompetens räknas. Vi kommer på sikt ändra namnet då det är ett skitnamn…men FISEN är enkelt att säga och humoristiskt och det behövs lite humor i rekryteringsbranchen”.