Den 1:e december är det sista dagen att rösta på ÅRETS TALANGFÖRETAG – vilka är nu i toppen??

Den 1:e december stannar omröstningen till ÅRETS TALANGFÖRETAG. Därefter släpps listan på vilka som blir Top 60 och kan titulera sig att de är ett TALANGFÖRETAG. En stämpel och garanti för arbetssökande att detta är ett talangfullt företag. Av de Top 60 så meddelas sedan den 15/12 vilka som blev Top 10 genom att 4potentials  säkerställer att Top 10 bolagen är de med högst Talent Density och Talent Retain index samt att attraction index kan påverkas in i det sista genom att talanger ändras sina favoritföretag t o m den 14/12!

De 10 semifinalisterna blir sedan 4 finalister under 2021. Och den 18/3 2021 utses ÅRETS TALANGFÖRETAG 2021! Förra året vann Lantmännen före EQT, H&M och Unilever.

Du som supertalang kan påverka omröstningen genom att IDAG gå in och ange vart du arbetar (påverkar Talent Density), vilka bolag du arbetat på (påverkar Talent Retain index) samt dina favoritföretag (påverkar Talent attraction index).

En enda röst från dig kan göra att man tar ett steg på en av dessa rankingarna och därmed även teoretiskt kan röra sig på Total Talent Index. Ju fler som säger att de arbetar på ett företag – och är supertalanger – ju högre Talent Density. Och lämnar de så minskar bolaget i Talent Retain index.

Här röstar du om du inte är medlem i 4potentials: https://4potentials.se/apply/

Här röstar du om du redan är en intervjuad supertalang och medlem i 4potentials: https://4potentials.se/login/

Hur ser läget ut på talangmarknaden den 10:e november 2020?

Ja, just nu ligger EQT, H&M, Google, Boston Consulting Group, Arla Foods, Lantmännen, Hilti, IKEA, ICA och Schibsted på en finalplats. Men allt kan ändra sig. In och rösta idag! Ex arbetar du på Dustin, Spotify, Netlight eller McKinsey så är man riktigt nära en finalplacering. En ökad attraktion genom Employer Branding, rekrytera fler supertalanger eller behålla/utveckla fler av stjärnorna – så kan man bli finalist!

 

 

 

Stämpel nedan kommer de som är Top 60 den 1:e december 2020 få använda med godkännande av 4potentials. Det krävs godkännande av 4potentials.