Charlotte Axlund – ny Vd för 4potentials

Charlotte har tidigare haft ledande roller inom välkända företag såsom L´Oréal, Findus, The Body Shop och Himla och brinner verkligen för ett inspirerande hållbart ledarskap samt för att utveckla, rekrytera och attrahera talanger.  Med ett högt engagemang och med en stor portion energi, visade hon redan under sin studietid till civilekonom, ett stort intresse för att strategiskt utveckla organisationer och medarbetare i olika forum. Något som även har följt med som ett stort intresse och passion i arbetslivet, bla. som styrelseledamot i Svenska FN-förbundet. Just en stark etisk värderingsgrund karaktäriserar Charlottes engagemang, både professionellt och privat, såväl som det stora intresset för träning, hälsa och välmående.

Jag känner mig oerhört stolt och hedrad över att få möjligheten att axla VD rollen för 4potentials och ser med spänning fram emot att maximera och utveckla talangmarknaden samt ta företaget till nästa nivå med högt uppsatta mål och med ett dynamiskt team på plats.  Då jag har varit medlem sedan starten har jag noggrant följt 4potentials resa och jag hoppas verkligen att med min erfarenhet och omfattande nätverk, kunna bidra till den fortsatta utvecklingen. Tillsammans med våra fantastiska medlemmar samt partnerföretag kan vi nå oanade resultat och verkligen revolutionera talangmarknaden!”, säger Charlotte som ni träffar på 4potentials fr o m i slutet av maj!

“Charlotte kommer, med sina seniora erfarenheter från att ha rekryterat in kompetens till bolag samt att följt nätverket, att kunna vidareutveckla vår rekryteringsverksamhet samt se till att vi fortsätter leda den svenska talangmarknaden framåt. Vår idé är ju att följa talangen från studenttiden till att den är en senior beslutsfattare – och företag kan i sin tur köpa tjänster såsom Talent Employer Branding, partnerskap, rekrytering och konsultation inom Talent management. Det är hos 4potentials potentialen kan mötas och utvecklas så att både företag och talanger blir än mer talangfulla!, säger Fredrik.

Vi har gjort den här resan med nästan 6000 talanger och värdet på de relationer vi byggt är ju enormt stort. Det går att starta 1 rekryteringsbolag ganska enkelt – men att bygga en relation med 6000 personer är extremt svårt. Jag är mycket glad att Charlotte vill spela i och leda vårt lag in i 2020 samt att hon vill fokusera på och vidareutveckla relationerna med alla våra fantastiska medlemmar och talanger!, avslutar Fredrik Andersson, grundare av 4potentials.

Charlotte nås på charlotte.axlund@4potentials.com eller +46 73 787 67 82 . Den 27/5 tillträder Charlotte sin roll som Vd för Four Potentials AB ( 4potentials)

Läs mer om Charlotte på https://se.linkedin.com/in/charlotte-axlund-9aa24215

____________

Four Potentials AB är Sveriges ledande talang- och rekryteringsföretag med fokus på kandidaterna. Genom att bygga en relation med supertalanger från studentåren till “senior beslutsfattare” så kan 4potentials leverera kandidater kanske snabbare och mer effektivt än någon annan? Bolaget fyller tio år i januari 2020 och har över 300 företagskunder och 6000 lojala medlemmar sedan starten på östra Gotland. Bolagets grundare, Fredrik Andersson, är fortfarande aktiv och driver på talanger och talangmarknaden. I Charlotte får bolaget en Vd som kan ta företaget till nya höjder. Four Potentials ägs av Gotopotentials AB som i sin tur ägs av Fredrik Andersson, Michaël Berglund AB, Michaëla Berglund, Rustan Panday och Niklas Delmar. Ägarggruppen har lyckats att skapa ett vinstdrivande bolag som senaste fyra åren haft både en god tillväxt liksom en god rörelsemarginal. Framför allt så väljer nästan 8 av 10 supertalanger att söka sitt nästa arbete via 4potentials. Det är endast LinkedIn som når fler svenska supertalanger när de söker arbete. Charlotte kommer medverka under Almedalsveckan där hon syns under 4potentials satsning “Talangmedalen”. Innan dess skall Charlotte även deltaga på ÖRESUND Talent summit den 12/6 i Malmö. Ja, 4potentials är hela Sveriges talangnätverk!