Key Account Manager till Blixten & Co

Vi på Blixten & Co brinner för det som händer på och bakom scenen. Vi säljer allt från oförglömliga konserter, spännande föreställningar, roliga humorshower och svettiga klubbkvällar till operaföreställningar i kalkbrott, kreativa dansföreställningar, intima akustiska spelningar och representerar även ett 70-tal av Sveriges mest framstående artister.

Vi är stolta över att jobba med svenska och utländska artister – de folkkära såväl som de nya stjärnorna. Tillsammans med dem producerar, säljer och marknadsför vi den bästa underhållningen, som enligt oss upplevs bäst live på en scen. Blixten & Co präglas av en entreprenörsanda och har sedan starten 2006 framgångsrikt etablerat sig som en stark aktör på marknaden. Vår företagskultur kännetecknas av prestigelöshet och professionalism i alla led. Sedan 2011 driver vi ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete och detta är en viktig del av vår värdegrund. Våra värdeord är mod, tydlighet, engagemang och glädje. www.blixten.se

Nu söker vi en Key Account Manager till vår avdelning som jobbar med Samarbeten & Partners och som är bryggan mellan Blixten & Co och våra kunder. Du har fullt affärs- och budgetansvar för en lönsam försäljningstillväxt och du brinner för att skapa samarbeten i gränslandet mellan varumärken, underhållning och fans.

För rätt kandidat är detta en fantastisk chans att få vara med och påverka bolagets utveckling och tillväxt.

Rollen innefattar bland annat:

  • Identifiera och kontakta nya kunder.
  • Skapa kreativa lösningar på potentiella kunders utmaningar.
  • Offertberedning och förhandling liksom analys av konkurrenter, marknadspositioner och prissättning.
  • Göra en leveransplan och operativt leda genomförandet av projekten.
  • Följa upp, vårda och vidareutveckla.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från partnerförsäljning med en utpräglad förmåga att se affärsmöjligheter, våga söka upp dem och bygga långsiktiga relationer.

Du är driven och initiativrik med förmågan att planera strategiskt samtidigt som du trivs med ett brett spektra av operativa uppgifter. Vi värdesätter positiv energi och kreativitet parat med ett gott affärssinne.

Du är utåtriktad, har ett stort personligt engagemang, tar initiativ och är självgående. Du har också en mycket god samarbetsförmåga och kan navigera bland många starka intressenter internt och externt.

Du har även en utpräglad förmåga att på ett strukturerat sätt analysera utfall av gjorda insatser och kunna dra slutsatser för att göra rätt prioriteringar framåt.

Kort summerat så handlar det om full frihet i världens roligaste bransch på ett bolag som tror på dig och dina idéer så länge du skapar långsiktigt gynnsamma samarbeten både från ett lönsamhetsperspektiv och ett varumärkesperspektiv.

Här kan du läsa mer om vilken sorts partnerskap vi eftersträvar:

http://www.blixten.se/samarbetspartners

Ansökan och övrig information
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgraden är 100% med tillträde vid årsskiftet.

Ansökningar kommer att behandlas löpande. Maila CV och personligt brev/eller mail till rekrytering@blixten.se

För frågor om tjänsten kontakta Henrik Berndtson, VP Sales, på henrik.berndtson@blixten.se

Ange gärna att du såg annonsen via 4potentials då vi har ett nära samarbete!

 

 

 

 

Ansökan

Ansök direkt till Blixten & Co!