Hur bidrar Bonavas Designstudio till att fler får ett hem? Ett unikt event för dig inom design, arkitektur eller projektering.

Tillsammans med Bonava välkomnar vi nu in till en fantastisk kväll för dig som verkar i bygg- och fastighetsbranschen!

Bonava utmanar branschen för att utveckla prisvärda hem och levande områden för fler. Deras vision är att skapa lyckliga grannskap där människor kan leva med bästa livskvalitet. Genom att balansera mellan prisvärda bostäder och effektivt byggande och arkitektur bidrar Bonava till levande områden med hög social hållbarhet. Hur byggs morgondagens bostäder och grannskap?

Nu öppnar Bonava upp sina fantastiska lokaler på Lindhagensgatan för en härlig mingelkväll med spännande ämnen och talare. Kvällens teman rör sig kring balans mellan prisvärda bostäder/effektivt byggande och arkitektur som bidrar till levande områden med hög social hållbarhet. Ta möjligheten att träffa en av branschens mest spännande arbetsgivare och mingla med dina branschkollegor – Bonava bjuder självklart på dryck och förtäring.

Datum: Onsdagen den 25/4
Tid: 18.00-21.00
Plats: Bonavas Stockholmskontor på Lindhagensgatan 72
Anmälan: Du behöver inte vara medlem i nätverket för att delta på detta event. Kontakta sara@4potentials.com för intresseanmälan och frågor. Vi bekräftar om du fått en plats.

För det här eventet är vi extra intresserade att komma i kontakt med personer som har bakgrund inom design, arkitektur eller projektering. Om du känner någon sådan person tar vi gärna emot tips!