Coop på Gotland arrangerar unikt event den 15:e mars

Posted on: november 7th, 2017 by 4potentials

Coop Gotland har fått ny Vd, Carl-Johan Stålhammar. Han har på rekordtid förändrat bolaget och arbetar på ett unikt sätt med personalen som den främsta resursen. Med små enkla medel får han med sig medarbetarna. Hur gör han? Den 15:e mars är du välkommen till Coop Gotland och Coop Forum på Gotland för en helkväll med och om Coop Gotland.

Calle vill veta vad medarbetare och bolaget kan göra för att få in ännu fler nöjda kunder i deras butiker. Är du intresserad av att prata med andra talanger och bidra till att skapa ett ännu mer kundnära Coop så skall du komma till Coop TORSDAGEN den 15:e mars kl 17.00-20.30

Agenda:
17.00 Registrering för max 20 deltagare
17.10 Mat och matnyttig introduktion från Coop
18.00 Case där du kommer få 45 minuter att utveckla Coop tillsammans med andra talanger. Du kommer få besöka en av öns främsta butiker.
18.45 Återsamling och kaffe
19.00 Presentation och diskussioner kring 5 gruppers olika idéer
20.00 Mingel
20.30 Avslut och powerwalk hem från Coop

Anmälan till fredrik.andersson@4potentials.com

Vi kan max ta 20 gäster denna fantastiska kväll

#Coopärcoolt #

Välkommen önskar Calle & Co

Event med Business Sweden 30/11

Posted on: september 18th, 2017 by 4potentials

Ansök om en exklusiv plats på Business Swedens event
INTERNATIONELLA AFFÄRER OCH EN KARRIÄR UTOMLANDS

Den 30:e november välkomnas 30 erfarna talanger till Business Swedens huvudkontor i Stockholm. De inbjudna välkomnas av Sveriges EU- och Handelsminister Ann Linde samt Business Swedens VD Ylva Berg.

Från 17.30-21.00 kommer deltagarna ta del av följande:

–         Ann Linde berättar om svensk handel i världen och vad som krävs för att göra Sverige till en attraktiv handelspartner.

–         Ylva Berg kommer att dela med sig av sina erfarenheter från en internationell karriär och om Business Swedens resa och vart de är på väg. Ylva har varit instrumentell i att lyckas vända bolagets utveckling tillsammans med fantastiska medarbetare.

–        Kvällen avslutas med en kort presentation av Carl Esselin, VP HR, där han berättar mer om möjligheterna till en internationell karriär med Business Sweden.

Under efterföljande mingel kan du träffa medarbetare från Business Sweden och ställa dina frågor om hur man gör internationell karriär eller hur det är att arbeta i ett annat land. Vår ambition är att du efter kvällens event är fylld med energi, nya idéer och ett ökat intresse för en internationell karriär.

Då vi endast har 30 platser ansöker du till lisa@4potentials.com senast den 30:e oktober.

 Lisa meddelar sedan om du får en plats på detta unika event. Vi kommer endast bjuda in yrkesverksamma med erfarenheter från ledande roller, managementkonsulter eller personer med stort intresse för internationell karriär. Kontoret ligger i World Trade Center, mittemot centralstationen i Stockholm.

MEETINGPOINT- TORSDAGEN DEN 1:A FEBRUARI 2018

Posted on: juni 5th, 2014 by admin

Vad: Sveriges och 4potentials främsta event för toppstudenter, framtida traineer och Top young professionals (0-3 år) samt 10 av våra partnerföretag.

Bolag klara: Ascend, Arla Foods, Scania, Lantmännen, Scandic, Business Sweden, 

När: TORSDAGEN den 1/2 2018

Var: Stockholm, Scandic Alvik!

Kostnad: För kandidater gratis att deltaga. För bolag 90 Tkr.

Agenda:
15.30 Registrering för både Toppstudenter och Young professionals
15.50 Workshop 1 med ca 15-17 inbjudna selekterade talanger. Vi matchar efter företagens önskemål om att träffa studenter/young professionals och genom de bolag som deltagarna önskar träffa. Alla deltagare träffar något företag.
17.00 Break, kaffe och mingel
17.25 Workshop 2 med ca 15-17 inbjudna selekterade talanger. Alla deltagare träffar något företag.
18.35 Mingel med små förrätter
19.30  Middag, huvudrätt och dessert, underhållning
20.00 Prisutdelning ÅRETS LEDARE bland Sveriges studenter med ett värdföretag
22.00 Avslutning med prisutdelning av ÅRETS TALANGFÖRETAG. Vem vinner i år?
22.20  Mingel och möten.

Anmälan:  sara@4potentials.com
(Antal platser är begränsat. Ni kommer få en bekräftelse om ni erhåller en plats på detta event. För studenter och betalande yrkesverksamma medlemmar är det gratis. Vid avbokning den 29/1 eller senare utgår en avgift på 500 sek för DELTAGARE för mat & dryck som inte går att avboka (oavsett skäl).

Vi ses den 1:e februari 2018

 

Ansök till Lantmännens traineevent 29/11

Posted on: augusti 24th, 2017 by 4potentials

Lantmännens traineevent äger rum den 29/11 i Stockholm på deras kontor, Sankt Göransgatan 160.

Eventet börjar 16.00 och du kommer få en chans att träffa beslutsfattare och traineer samt personal från HR avdelningen

Under eventet får du lösa ett case, lyssna till traineernas olika karriärer i företaget, möta beslutsfattare, äta en bit mat och få en chans till en ”miniintervju”.
Det är en unik chans att träffa ett världens främsta talangföretag på tu man hand. Dessutom får Lantmännen chansen att se dig i action inför det kommande traineeprogrammet. Eventet brukar vara ett av de främsta studenteventen i Sverige och präglas av en öppenhet där du får chansen att lära känna bolaget.

Vid 20.30 när eventet slutar kommer du veta om du skall ansöka till ett av Sveriges främsta bolag och dess traineeprogram.

För att kunna gå på eventet måste du ansöka till eventet via 4potentials databas. Som medlem loggar du in här och gör det:http://4potentials.se/sv/login/
Är du inte medlem i 4potentials ännu ansöker du till Lantmännen event här: http://4potentials.se/sv/apply/

När du ansökt till traineeventet får du svar av Fredrik från 4potentials om du får en chans att deltaga. Om du inte får det kan du ändå ansöka till Lantmännens traineeprogram. Tyvärr finns det bara 25 platser på detta event.

De ansökande till eventet skall vara ekonomer, ingenjörer eller agronomer och kunna börja i September 2018. Vi söker personer med ett intresse för Lantmännen och som delar deras värderingar och är högpresterande topptalanger.

Läs mer om programmet och traineeventet här: http://4potentials.se/searchmission/vill-du-ga-lantmannens-traineevent-den-2911/

Välkommen med din intresseanmälan!

Välkommen till Cederquists kompetensdag den 7 november

Posted on: oktober 25th, 2017 by 4potentials
Den 7 november bjuder vi på Cederquist in dig som är yrkesverksam beslutsfattare till en kompetensdag där du får möjlighet att lyssna till våra specialister. Detta är en eftermiddag för dig som vill utveckla din juridiska kompetens inom ett flertal områden och samtidigt få svar på frågor kring aktuella juridiska ämnen. Helt enkelt en eftermiddag för dig som vill passa på att träffas och diskutera juridik. Dagen avslutas med mingel där du har möjlighet att under avslappnade former prata vidare med övriga deltagare och våra specialister.
PROGRAM
12:00 – 12:55 Lunch

12:55 Inledning
Tone Myhre-Jensen, Managing Partner, hälsar välkommen.
13:00 – 13:40 M&A-försäkringar
Pontus Röckert och Jonas Forsén, specialister inom Privat M&A

Användandet av så kallade M&A-försäkringar eller garantiförsäkringar har ökat avsevärt under senare år och ses som ett bra sätt att ta tillvara både köparens intresse av ett rimligt garantiskydd och säljarens önskan om att kunna göra en fullständig exit och ”klippa banden”. Pontus Röckert och Jonas Forsén från Cederquists M&A-team går igenom huvuddragen i hur en M&A-försäkring fungerar och vad man som köpare och säljare måste tänka på vid användande av M&A-försäkring i en företagstransaktion.

13:50 – 14:30 Implementering av stora regelverk på finansmarknaden
Magnus Björkman, specialist inom finansmarknadsreglering

För närvarande pågår arbetet för fullt i finansbranschen med implementeringen av bland annat MiFID 2 och IDD. Det är stora och omfattande implementeringsprojekt och de sker ofta under stark tidspress. När dessutom detaljerna om de regelverk som ska följas blir försenade kan det sätta stor press på organisationen att göra rätt val baserat på osäkert underlag. Magnus Björkman pratar om riskerna i samband med sådana projekt och hur man kan hitta former för att säkerställa en affärsmässigt och legalt lyckad implementering. Magnus belyser även hur compliance kan arbeta för att både bidra i arbetet och till slut kontrollera efterlevnaden.

14:30 – 15:00 Kaffepaus 

15:00 – 15:40 Do’s and Don’ts vid IT-outsourcing och köp av molntjänster
Johanna Linder, specialist inom IP/IT-rätt

Upphandlingar av IT-tjänster är komplexa. Det uppstår inte sällan problem under leveransen som hade kunnat undvikas med rätt fokus i upphandlings- och avtalsskedet. Johanna Linder ger några tips som förbättrar förutsättningarna att lyckas vid IT outsourcing och köp av molntjänster.

15:50 – 16:30 Styrelseansvar 
Erik Wernberg, specialist inom tvistlösning

På senare tid har styrelsens ansvar enligt 29 kap. aktiebolagslagen kommit alltmer i fokus. Tendensen i praxis är ett successivt ökat ansvar för styrelseledamöter i ett aktiebolag. Ett antal större tvistemål där dessa frågor ställs på sin spets pågår för närvarande. Erik Wernberg belyser vilka krav som gäller och hur styrelsen bör agera för att leva upp till vad lag och praxis kräver för att undvika att åläggas ett personligt ansvar.

16:30 – 16:45 Sammanfattning och avslutning
Vi sammanfattar och avslutar dagen.

16:45 – Mingel

Praktiska detaljer
Datum: Den 7 november
Starttid: Klockan 12:55 (lunch serveras från klockan 12:00). Efter 16:45 bjuder vi på dryck och lättare tilltugg.
Plats: Hovslagargatan 3, 111 48 Stockholm

Anmäl dig här!

Du får gärna ta med en kollega eller vän. Anmäl denne separat.

Varmt välkommen!

 

http://www.cederquist.se/om-cederquist/aktuellt/nyheter/2017/valkommen-till-cederquists-kompetensdag/

 

EVENING SESSION 25/10 – Vem tror du att du är?

Posted on: oktober 5th, 2017 by 4potentials

Välkommen på kvällsseminarie hos 4potentials onsdagen den 25/10 18-20.00

En stor utmaning för dig som är på väg ut i arbetslivet eller nyligen börjat din karriär är att samarbeta framgångsrikt med personer som är helt olika dig. Hur lär vi oss förstå människor som är våra motsatser? Hur kommunicerar vi bäst med dem som tänker annorlunda än vi själva gör? Vi dyker in i ett öppet samtal om dessa utmaningar i samspel med andra. Seminariet leds av 4potentials egna Monica Lönnbom.

Vi bjuder på dryck och lättare förtäring. Platserna är begränsade.

Plats: Convendum, Vasagatan 16, Stockholm.
Datum: Onsdagen den 25 oktober
Tid: 18.00-20.00
Vem: Eventet är för nätverksmedlemmar och riktar sig mot studenter och Young Professionals 0-3 år.
Anmälan: sara@4potentials.com

Vid avanmälan senare än 23/10 eller uteblivet deltagande tar vi ut en avgift på 200SEK+moms för kostnader kring mat och dryck som inte kan avbeställas. 

EXECUTIVE INSPIRATION 2017

Posted on: december 11th, 2015 by 4potentials

Thursday 28th of September 
Agenda EXECUTIVE INSPIRATION

16.00 Registration of participants, coffee and something sweet.
16.30 Executive  Conversation,  round 1.
Break 10 minutes.
17.45 Executive  Conversation,  round 2.
18.50 Mingle opportunity with a drink to start off the dinner.
19.30 Three-course dinner
– Entertainment
– Price: Årets  Mest  Inspirerande  Medarbetare  2017 (Most inspiring co-worker of the year 2017)
22.30 Mingle

What: The networking- and inspirational event of the year with 9 top companies like Cederquist, Ascend, BillerudKorsnäs, Grant Thornton, Scania, Arla Foods, Scandic, SEB, PostNord Strålfors and 180 Managers and decision makers.
Where: Stockholm, SCANDIC CONTINENTAL, 100 metres from Stockholm Central Station.
Whom: To be eligible to attend you are required to have an executive position or be a specialist over 36 years of age.
Apply: sara@4potentials.com
Cost: Attendance is free for all network members of 4potentials. Companies who are interested in participating may contact fredrik.andersson@4potentials.com.

BillerudKorsnäs will hand-out the price ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE. Send your proposal to fredrik.andersson@4potentials.com

Cancellation: A cancellation sent to us after September 20th will imply a charge of 545 SEK excluding VAT for costs for food, drink and other services that can’t be cancelled at such short notice. Participants will be notified via e-mail before this date.

Inspirationskväll med Hilti 31/8

Posted on: juli 3rd, 2017 by 4potentials

Den 31 augusti öppnar Hilti sina lokaler för ett exklusivt event med 4potentials medlemmar.

Var: Sveavägen 159
När: 31/8 17.30-21
Vem: Du som är medlem hos 4potentials med intresse för en karriär på Hilti.

Vi bjuder på mat, dryck och inspirerande samtal. Ta möjligheten att diskutera dina framtida karriärsmöjligheter hos Hilti! Anmälan sker via mail till sara@4potentials.com.

I samband med inspirationskvällen håller Hilti i en rekryteringsdag, där det finns möjlighet för en personlig intervju med regionschefer från Hilti. Läs mer och ansök till ett intervjutillfälle här.

MALMÖ 5 SEPTEMBER – Personligt möte med MECA Sweden och Mekonomen Group

Posted on: juni 15th, 2017 by 4potentials

Vilka egenskaper tar dig från lagret till ledare? Tisdagen den 5 september bjuder 4potentials tillsammans med MECA Sweden och Mekonomen Group in till en inspirationsträff. I ett personligt möte träffar vi Carl-Johan Åström, VD för MECA Sweden och Pehr Oscarson som är VD och Koncernchef för Mekonomen Group. 

Carl-Johan har efter sin uppväxt på den Skånska landsbygden gjort en internationell karriär där han bott och arbetat i USA och arbetat i 30 olika länder. Sedan mars 2017 är han ny VD för MECA Sweden. Pehr har tillsammans med sin familj drivit bolaget Swecar som var först med bildelar på nätet (1998) och som 2001 såldes till MECA. På MECA har han gjort en strålande karriär och arbetat fram en stark företagskultur genom kreativitet, driv och ödmjukhet.

Både Pehr och Carl-Johan strävar gemensamt efter ett jordnära ledarskap, och detta kommer vara en den röda tråden genom kvällens samtal. Samtalet kommer röra inspirerande historier om deras olika vägar till ledarskapet, socialt ansvarstagande, modernt säljande och konsumentrelationer. Utöver detta kommer kvällen även handla om din karriärutveckling och ge dig en personlig inblick i framtida karriärmöjligheter på MECA. Anmäl dig till en magisk kväll med nätverkande och inspiration för framtiden!

Eventet sker på MECAs huvudkontor i Malmö – MECA Scandinavia på Stenåldersgatan 27. Vi bjuder på mat och dryck. För dig som studerande eller betalande medlem är eventet som alltid gratis.

Anmälan sker via mail till sara@4potentials.com

 

INBJUDAN TILL ”TALANGMEDALEN” – VEM KOMMER TILL ALMEDALEN 2017?

Posted on: februari 17th, 2016 by 4potentials

4potentials erbjuder dig ”Almedalsservice” nedan samt informerar om vårt program. Anmäl dig till Sara om du kommer till Almedalsveckan så får du listan och påminnelser om bra aktiviteter mm.  Längre ned finner du listan på några av de som kommer till Almedalen 2017 – passa på att boka möte med dem eller bjud in dem till ert mingel?

Här kan du läsa hela programmet för Almedalsveckan: http://www.almedalsveckan.info/event/list/

ANMÄL DIG IDAG TILL VÅRA ELLER VÅRA PARTNERS FANTASTISKA EVENTS UNDER ALMEDALSVECKAN

Mån 3/7 – Torsdag 6/7  har PwC över 20 seminarium under Almedalsveckan. Anmäl er här: https://www.pwc.se/almedalen

Måndag 3/7 Mingel med PwC på Hästgatan 18-19.15 på Hästgatan 9. Anmäl er  här: ANMÄLAN MINGEL PWC (Sara Järdler PwC som arbetar med 4p är där m fl. Ni måste anmäla er.)

Tisdag 4/7 0930-11.00 ”Konsten att skapa och driva en prestationskultur”.  Frukost om värdegrundsbaserade företag med moderator -känd från TV Johan Wester. Christer Olsson, Linda Hammarstrand m fl medverkar. Vi ses på Clarion!

Tisdag 4/7  Scouterna Elden tänds kl. 16.30 och samtalet sker kl. 17.00-18.15 PLATS: Vid grillplatsen nedanför Botaniska trädgården. Träffa Katarina Hedberg som är medlem där!

Tisdag 4/7 Almi med medlem Juliana Falke m fl  och Breakit ordnar en fantastisk tillväxtdag där du även träffar Anna Omstedt, Johan Torgeby, SEB, Henrik Bergqvist, grundare, Pickit    http://www.almi.se/Fristaende-artiklar/Almi-i-Almedalen/ välkomna till Slottsterassen 14!

Tisdag 4/7 Mingel med PwC på Hästgatan 18-19.15 på Hästgatan 9. Anmäl er här: ANMÄLAN MINGEL PWC

ONSDAG 5/7 2017 11:30 – 12:30 Den paradoxala bristen på vårdpersonal Arrangör: Sirona Health Solutions Best Western Strand Hotel, Strandgatan 34. Fredrik medverkar i paneldebatten

ONSDAG 5/7 Tid: 5/7 kl 13:00 – 13:45 Plats: Specksrum 7  Vår Vd Niklas Delmar är med i en paneldebatt om studenters engagemang. Centrala Visby. Läs mer här: https://www.jusek.se/almedalen

Onsdag 5/7 16-18.00 Nyfiken på en karriär på Gotland? Event på Donnerska husets soliga terass!

ONSDAG 5:e juli 17.00-19.00 4potentials stora talangevent med Kusinerna Kommunikation och Bonava borta vid Visby fängelse, dvs i hamnen, ca 200 m från hamnens innersta centrum. ALLA är där! Såklart du skall komma. Du anmäler dig till Emil@kusinerna.se Tag chansen att träffa representanter från Bonava! Efter eventet kan man gå och lyssna på Socialdemokraterna eller mingla vidare!
__________
 Nobelcenter med Anna Sjöström Douagi, PhD, Head of Programme Development, Nobel Center, välkomnar gärna medlemmar under veckan. Ex på torsdagen Hur kan Nobelpriset sporra dagens unga till stordåd? Torsdagen den 6 juli 2017, 11:10 – 11:50. Nobel Center har flera seminarier under hela veckan. http://www.nobelcenter.se/sv/pa-gang/vi-ses-i-almedalen/
 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Fler bolag där du kan träffa medlemmar under veckan: 
http://www.cementa.se/sv/Almedalen2017 Här kan du ex prata med HR chefen Jenny Sander
https://nordic-events.accenture.com/almedalen/  Accenture har event under hela veckan på Josbaren, Hästgatan 4. Josefine Olsson medlem presenterar rapport den måndag den 3e juli 12.00 – Välkommen
https://www.grantthornton.se/seminarier/almedalen/nationella-entreprenorsdagen/ Grant Thornton är med och arrangerar entreprenörsdagen den 3:e juli samt flera events under veckan.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
VILKA MEDLEMMAR KOMMER TILL ALMEDALEN 2017?
Listan nedan kommer presenteras i sin helhet den 15/6. Här är några av de namn som kommer medverka 2017. Kanske en lunch, kaffe eller bjud in till seminarie eller mingel?
Malin Hammarén Inspiration Gotland
Emil Borg Destination Gotland AB
Antonio Stanisci Fiat Chrysler Automobiles Nordics
Anna Fohlin Svenska Spel
Rickard Damm Telia Company
Henrik Dider Scandic
Amir Golkar Frinab Tools AB
Cecilia Bergendahl Novamedia Sverige AB
Sara Järdler PwC
Rebecca Eileryd Rekrytering
Olof Bachman CR Bard
Therese Kullåker Region Gotland
Andreas Unger Unger & Co AB
Johannes Zetterlund Narva Communications AB
Sara Soderstrom Grosvenor Fund Management
Ann Grevelius Stiftelsen för Strategisk Forskning
Marcus Adolfsson Africa Internet Group, Paris
Janica Sörestedt Studiefrämjandet
Sara Lyngdorf Franzen 4potentials
Hanna Gerdes Head of Swedish Section and Public Affairs
Kristina Cedrins ICA
Aylin Farid Avfall Sverige
Emil Adén Nordea
Joachim Ronneback Thomson Lenovium
Anna Weiner Jiffer ReturTex
Emil Gustavsson Framtidsverket
Monica Forsman Svenska Spel
Ola Mattsson Region Gotland
Anna Johnson Grant Thornton
Juliana Falke Almi Gotland
Arild Kleven GotlandsHem
Sanna Kleven Clarion Hotel Wisby
Christian Tönseth Section Manager Svenska Spel
Lisa Hemph Science Park Gotland
Susanne Appelgren Kusinerna
Jenny Sander Cementa
Johan Ekroth Friluftsfrämjandet
Anna Sjöström Douagi Nobel Center
Anna Ryott Swedfund
Cecilia Sahlin Arriba
Malin Ingman Wettler Grant Thornton
Tobias Uppström Clever AB
Sara Davidson Prime PR
Susanne Blomberg SSM Bygg & Fastighets AB
Magnus Adolfsson Forefront Consulting
Helene Liljefors Bonnier Business Media
Emelie Hedberg Swedish Gymnastics Federation
Filip Bengtsson Academic Work
Helena Didehvar Anthon B Nilsen Utdanning AS
Sophie Andersson International Federation of Psoriasis Associations
Martin Bergman Baxalta
Lisa Blom Rud Pedersen
Christian Schenholm Right Management AB
Stefan Arenbalk Dynamic Ventures
Gunnar Jonasson Swedavia Visby Airport
Josefine Olsson Accenture
Daniel Juhlin Byggmax
Erik Bang H&M Foundation
Emil Eriksson IKEA SWEDEN
Peter Danielsson Helsingborgs stad
Magnus Bendelin Lån & Spar Bank, Sverige
Malin Cronqvist Help to Help
Hugo Schön IKEA Fastigheter
Hanna Cederqvist (fd Johansson) Företagarna
Johan De Verdier CameraLucida
Fredrik Andersson 4potentials
Malin Strand Fossilfritt Sverige
Frida Berg Geelmuyden Kiese affärsområdeschef
Carl-Gustav Fabiansson Celgene Nordics
Jenny Fridh Kronfågel AB / Scandi Standard
Anna Omstedt Lindgren MedUniverse
Angelica Fihn Kronofogden Gotland, Team Manager
Niklas Delmar 4potentials
Ebba Theding CFO at IUM Sweden
Johan Söör MTR Express
Katarina Hedberg Scouterna
Olof Lundström Sirona Health Solutions
Johannes Crona Ung Företagsamhet Stockholm
Philip Thorvaldson Sweco Environment AB
Marcus Svanberg Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
 Emil                   Daun                              Kusinerna

Scandic Hotel med unika konferensmöjligheter. Mingel i kvällssolen, vid poolen? Privata middagar, kontorsmöjligheter mm. Läs mer på: http://www.scandichotels.se/visby

Strand Hotel och Adam Jacobsson, 070-44 79 000 som har en fin terass för uthyrning mm. Läs mer här om alla deras lokaler mm:  http://strandhotel.se/almedalsveckan.aspx
Clarion Hotel Wisby har ett centralt läge! Kitchen & Tables är ett bra ställe!  Boka bord redan nu!

Kusiners Kommunikation, se ovan, har ett flertal lokaler för events i hamnområdet. Dem är även behjälpliga att nå igenom bruset med budskap och marknadsmaterial inför Almedalsveckan.http://www.kusinerna.se/almedalsveckan/

http://www.destinationgotland.se/ Via Nynäshamn, Västervik och Oskarshamn.

http://www.gotlandsflyg.se/sv/bokning/ Du kan åka på ca 30 minuter från Bromma men även från många andra olika destinationer som ex Malmö, Ängelholm eller Göteborg.

BOENDE:
Skolsalsboende finns via Region Gotlands skolor
Ideella föreningar kan hyra en skolsal som boende för fem till tio personer. Skolorna finns i Visby med tillgång till dusch. Liggunderlag medtages. bokning@gotland.se
0498 – 26 96 50, telefontid 09:00-11:30
Se även webbplats http://www.almedalsveckan.info/bo-pa-gotland
Flygklubben har också ett enklare boende, http://www.gfk.i.se.

…Och glöm inte boka bord på mina smultronställe Krakas Krog, Bistro Torget på Södertorg, Bakfickan, Djupvik eller åka ned till Burgsvik för ”så mycket bättre känsla”. Varför inte ta med familjen i år på Almedalsveckan och inleda semestern här? Bada i Valleviken, Sandviken, fika i Ljugarn, se lamm & raukar på Fårö och bada i Ekeviken efter att ha fikat hos en annan 4potentials medlem på Sylvis Döttrar. Ja, det är lika bra att boka 2 eller tre veckor..

JAG VILL BO HÄR ÅRET RUNT!
För dig som tänker att du redan nu vill fortsätta leva livet och som vill ha en (nästan) egen strand, kunna låta barnen gå själva till skolan och som tycker det vore mysigt att ta en picknick på Fårö, Sudret eller Östergarnslandet en eftermiddag efter jobbet. Gör det möjligt och Flytta hit!

Läs mer på www.gotland.com/leva eller ta kontakt med Inflyttarbyrån på inflyttarbyran@gotland.com. Läs reportaget om hur Fredriks resa hit: http://www.roxx.se/v/u4val#page/12

…Och det finns f.ö ett antal lediga jobb redan nu att söka läste vi i tidningen. http://helagotland.lokusjobb.se/

Välkommen till Gotland oavsett årstid. Vi vill gärna se dig här!

Fredrik
4potentials

EVENTPARTNERS:

Hur kan man använda HR som en motor i tillväxtarbetet?

Posted on: mars 23rd, 2017 by 4potentials

Hur kan Gotland och företag använda ”HR” som en motor i tillväxtarbetet? Vilka goda exempel har vi? Vad kan vi göra tillsammans?
Träffa fantastiska Eva Wetterdal och ät god mat på Strand Hotel. Eventet är kostnadsfritt.

En unik kväll för dig med stort intresse för ledarskap, organisation, HR, tillväxt och människor.

Anmälan till Fredrik på 4potentials.

Vem är årets mest inspirerande medarbetare? – i samarbete med BillerudKorsnäs

Posted on: december 23rd, 2015 by 4potentials

Den 28/9 utses ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE 2017

I år delas priset ut av 4potentials samarbetspartner BillerudKorsnäs och deras personaldirektör Paulina Ekvall

Priset skall gå till en person som gör att du vill gå till jobbet. En kollega som ger dig energi, gör att ni går över berg, ser till att lyfta andra och som är en symbol för inspiration. I en tid då inte alla trivs på sitt arbete är det viktigt att lyfta fram de personer som gör att du trivs.

Nominera din inspiratör till fredrik.andersson@4potentials.com

Finalisterna, 4 st, kommer intervjuas veckan innan Executive Inspiration av en jury från 4p, BillerudKorsnäs och tidigare vinnare. Förra året vann Fredrik Wester, Paradox

Intervjuerna sker på Vasagatan 16 torsdagen den 21:e September mellan 11.00-16.00 och varje finalist får cirka en halvtimme med juryn.

https://www.billerudkorsnas.se/karriar

        i samarbete med

 

 

 

 

Mikael Damberg vill träffa Dig på APPOINTMENT4YOU den 21/8

Posted on: augusti 7th, 2017 by 4potentials

12Ett unikt möte mellan dig, Niklas Delmar, andra medlemmar och näringslivs- och innovationsminister Mikael Damberg.

Kom och träffa andra nätverksmedlemmar, partners och beslutsfattare.

Plats: Vasagatan 16
Tid: Måndag 21:e augusti 17.45-20.30

Eventet är kostnadsfritt för betalande medlemmar och partnerföretag.
Anmälan: sara@4potentials.com

Lär känna en minister. Hur ser hans vardag ut? Vilka frågor brinner han för? Hur ser han på valet 2018? Vad är talang för honom? Hur skall vi utveckla företagen?